Şimdi Ara

500 tl ye kadar alınabilecek en iyi telefon? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dj_mnchh
    HTC Touch 2 T3333 iyi bi seçim olabilrmiş evet.Arkadaşlar ben alsam dahi bir çok insan bu miktara kadar telefon bakıyo.Sizden gene cevaplarınızı beklıyorum

bırakın adam görüntülü de konussun. Bu cevap iphone 3..4 culer için de geçerlidir
  • iphone bambaşka bi zevk ya..tıpkı 8800 almak gibi bişey..başka bi dünya yani..diğer telefonlarla yarıştırmak doğru gelmıyo bana.. 5800 a gelince...çok kaba geldi bana..çok büyük..kamerasıda kötü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

ya sen bıkmadınmı herkeze 5800 al demekten ya ne bılıyım daha ustun cihazlar çıktı demode oldu artı ekran gorunmemesı cok kotu bişey yani

Hodri meydan söyle bana bakalım 500 liraya 5800'dan daha iyi bir telefonAyrıca söylediğin ekranın okunmaması sorunu o kadar basit ve komik bir şey ki sana gülüyorum.

@ dj_mnchh

Sen de forumun bilinçsiz kullanıcılarına yenilmişsin.Tamam 5800 alma.Alırsan senin için iyi olmayacak baştan ön yargılı gidiyorsun zaten.

Sen 500 TL ye alınacak en iyi telefonu sormuşsun bende uzun uzadıya nedenleriyle beraber artılarıyla eksileriyle neden 5800 olduğunu söylemişim.Ama boş söylediklerimiz bizi takan mı var.

Tekrar söylüyorum sorunun cevabı 5800'dır.Bundan emin ol.

adam 5800 istemiyorum demiş, resmen dayak yemiş sonra

5800 ı pek sevmem ben, eline aldığında daha kalitesizliği belli oluyor, hele dokunmatiği yok mu Eğer saçma hatalar vermeseydi, fiyatına göre güzel diyebilirdik.Fakat bence alınmaması gereken bir telefon.

dj_mnchh

e52 almışsın hayırlı olsun, bence 5800 dan daha iyi bir seçin, görüntüsü falan daha güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 26 Temmuz 2010; 13:56:59 >

• 5800'ı tek geçerim
  • emın olun 5800 ın eksileri artılarını fazlasıyla götürür durumda..
  • s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toriamos -- 14 Mart 2011; 15:50:10 >
  • monteyi sadece samsung oldugu için bile tercih etmeme sebebimdir..nedense samsunga çok önyargılıyım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.