Şimdi Ara

500 tl'ye Kadar HD Reciever Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turgut78

quote:

Orijinalden alıntı: toronto1

quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

tercih meselesı ama ben dreambox tercıh ederım klonda olsa daha once klon kulandım ve gayet memnundum yeterkı kalıtelı klon olsun

slm sıze kendı dukkanımda atlanta veya medıalınkın 800hd ıle arasındakı farkı gosterebılırım

Bu farkları buraya yazamaz mısınız? Şahsen benim dükkanınıza gelme şansım pek olmaz. Farklı bir şehirde yaşıyorum. Atlanta hakkında fikir sahibi oldum Zira Medialink marka cihazları hiç görmedim ve bir fikrim yok. Selamlar...

atlantayla aynı fabrıkadan cıkıyor demem yeterlımı hemen hemen aynı black panther modelı

• quote:

Orijinalden alıntı: yanardag06

quote:

quote:

quote:

tercih meselesı ama ben dreambox tercıh ederım klonda olsa daha once klon kulandım ve gayet memnundum yeterkı kalıtelı klon olsun

slm sıze kendı dukkanımda atlanta veya medıalınkın 800hd ıle arasındakı farkı gosterebılırım

Mutlaka olabılır ama ben yıllardır dm800 kullanıyorum hem klon hemde orjınal kullandım uygun yazılım ıle kullanırsanız gayet tatmınkar aslı amacını gayet basarlı yerıne getıryor kı ben cıhazı cıddı bır ses ve goruntu ıstemı ıle kullanıyor hem ses hemde goruntu olarak gercekten yeterlı
    atlanta kullanan arkadaslarımda var ustelık benım tamamen sahsı gorusum dm den yana tabıkı ben sadece kıdemlı bır kullanıcıyım profosyonel veya tıcarı olarak bır yorum yapmıyorum kullanıcı olarak kı ses ve goruntu kalıtesınden zıyadesı ıle anlarım bana fazla fazla yetıyor
    tavsıyemıde bu sebeplerle yapıyorum

keyman üstada katılıyorum... sırası ile dm800 clone, dm800 orjinal, atlanta hdbox , vu+duo pplus ve şuanda da dm8000hd kullanıyorum gerek görüntü ve işlevsellik ve gerekse peformans açısından dm derim hatta clone bile çok iyi tabi bazı unsurlar varki modül kullanımı işte orda da sadece dm8000 hd kalıyor görüntü ve diğer özellikleri ile ....benim kullandıklarım arasında alternatifleri de vu+, atlanta gibi cihazlar var fakat bunlarda görüntü beni tatmin etmedi açıkcası (buda şahsi görüşümdür tabiki kişiden kişiye değişen bir durum)..o nedenlede 2. el de olsa ben orjinal dm8000 aldım ve çokta memnunum. herkesin gönlüne göre olması dileğiyle.

Alıntıları Göster

keyman üstada katılıyorum... sırası ile dm800 clone, dm800 orjinal, atlanta hdbox , vu+duo pplus ve şuanda da dm8000hd kullanıyorum gerek görüntü ve işlevsellik ve gerekse peformans açısından dm derim hatta clone bile çok iyi tabi bazı unsurlar varki modül kullanımı işte orda da sadece dm8000 hd kalıyor görüntü ve diğer özellikleri ile ....benim kullandıklarım arasında alternatifleri de vu+, atlanta gibi cihazlar var fakat bunlarda görüntü beni tatmin etmedi açıkcası (buda şahsi görüşümdür tabiki kişiden kişiye değişen bir durum)..o nedenlede 2. el de olsa ben orjinal dm8000 aldım ve çokta memnunum. herkesin gönlüne göre olması dileğiyle.

hocam herkeste 2500 tl yok dogrumu ?

• satıcının ıtıbarına yorumlarına bakın medıalınk ve atlanta hemen hemen aynı cıhazdır
    1 usb gırısı fazlası var ımzamdakı adresı ekleyın konusalım
  • ..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanardag06 -- 24 Temmuz 2011; 17:41:02 >
  • quote:

hocam herkeste 2500 tl yok dogrumu ?

herkeste 2500 yok tabiki bende de yok
    ama 2. elde temiz vede uygun garantili pek çok iyi cihazlar mevcut kaldıki yeni çıkan clone cihazlarda gayet iyi cihazlar dediğim şey ise şu dm cihazlar tercih edilmeli clone dahi olsa görevlerini hakkıyla yapıyor ve görüntü ile diğer özellikleri gayet başarılı..
    sadece kullandığım cihazları baz alarak edindiğim tecrübe ve şahsii görüşümdür.iyi günler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.