Şimdi Ara

500 TL YE KADAR KULAKLIK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Müzikle uğraşıyorum, profesyonel ses kartım ve mikrofonum var. Oyun,müzik ve film için kullanacağım bir kulaklık arıyorum 3 markanın 2 segment ürünleri arasında kaldım. Bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyorum.

---------------------------

7.1 desteği olmayanlar

Steelseries Siberia 200

Asus Strix 2.0

Razer Chroma usb

---------------------------

7.1 desteği olanlar

Steelseries Siberia 350 (Şuan favorim)

Asus Strix pro

Razer kraken chroma 7.1

• oyun kulaklığı konusu ölü. bende steel razer astro 7.1 kablosuz bakıyorum. önce konulara bakim sonra kendim konu açim dedim çoğu tavsiye konusuna hiç cevap gelmemiş.

bilginiz olsun bende kablosuz olarak razer manowar 7.1, steel 800, astro A40 ve A50 bakıyorum. birde corsair void dikkatimi çekti ancak corsair 7.1 değil. steel ile astroda pahalı benim ibre razer manowardan yana. bazıları kulak ağrıtıyor demiş ancak kafa büyük kulak büyükse kulak, kılaklık pedinin içinde sığmaz ondan uzun sürede ağrıtabilir. o kulaklığın hatası değil ve herkes için geçerli değil. Allahtan benim kafa normal ve kulak küçük. birde kulak şeklide önemli köşeli sivri olur ucu kulak pedinin altında kalır vs ))

asus için ağır diyorlar. razer 375 gr, asus 450 gr. uzun sürede boynu ağrıtıyormuş. yoksa asus, razer ile aynı özelliklerde ve şeklide daha güzel, kulak pedide daha büyük kulak içine rahat girer. ama ağırmış işte. o yüzden ben eledim. han, koltuğa yatarak otururum kafa geriye atarım orada boynumu ağrıtabilir gerçekten ve bazen yatarak filim falan izlerim asus rahatsız edebilir diye düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

oyun kulaklığı konusu ölü. bende steel razer astro 7.1 kablosuz bakıyorum. önce konulara bakim sonra kendim konu açim dedim çoğu tavsiye konusuna hiç cevap gelmemiş.

bilginiz olsun bende kablosuz olarak razer manowar 7.1, steel 800, astro A40 ve A50 bakıyorum. birde corsair void dikkatimi çekti ancak corsair 7.1 değil. steel ile astroda pahalı benim ibre razer manowardan yana. bazıları kulak ağrıtıyor demiş ancak kafa büyük kulak büyükse kulak, kılaklık pedinin içinde sığmaz ondan uzun sürede ağrıtabilir. o kulaklığın hatası değil ve herkes için geçerli değil. Allahtan benim kafa normal ve kulak küçük. birde kulak şeklide önemli köşeli sivri olur ucu kulak pedinin altında kalır vs ))

asus için ağır diyorlar. razer 375 gr, asus 450 gr. uzun sürede boynu ağrıtıyormuş. yoksa asus, razer ile aynı özelliklerde ve şeklide daha güzel, kulak pedide daha büyük kulak içine rahat girer. ama ağırmış işte. o yüzden ben eledim. han, koltuğa yatarak otururum kafa geriye atarım orada boynumu ağrıtabilir gerçekten ve bazen yatarak filim falan izlerim asus rahatsız edebilir diye düşündüm.

Gameekstradan %50 indirimle 450liraya steelseries elite prism aldım çok memnunum.Son 1 stok :)

• NemesisRelationship N kullanıcısına yanıt
    kablosuz bakıyorum
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Almadıysanız hocam Siberia 800 veya Arctis 7
  • Kablosuz steelseries 800
    Kablolu ise hyperx cloud 2
    Ayrica 7.1 falan hikaye yabancilarin dedigi gibi "gimmick" yani pazarlama aldatmacasi
    Sanal bir 7.1 sonuçta iki hoparlör var simule ediyor kulaklıkta 7.1 veya 9.1 cok takilmayin ses kalitesi ve rahatlıkta hangisi önde ise onu alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.