Şimdi Ara

500 TL ye Tablet Pc Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar.Biliyorum bu çok sık açılan bir başlık ama tablet teknolojisi de yerinde durmadığı için yeni konu açmak istedim.Ben bir tablet Pc almayı düşünüyorum üst limitim 500 tl.Mobil modem ile net bağlantısı yapabileceğim, eğer mümkünse mynet gamyun gibi sitelerden okey 101 gibi oyunları oynayabileceğim 3d oyunlarıda destekleyen bir ürün arıyorum.Bu konuda pek bilgim yok ancak Dark Evopad R9700 güzel bir ürün gibi ancak forumda baktığım kadarıyla işlemcisiyle ilgili olumsuz görüşler var.Yurt dışı sipariş düşünmüyorum, alacağım pc türkçe ve programları yüklü olursa iyi olur.Rom yükleme gibi detaylarla uğraşabileceğimi zannetmiyorum.Zorda klaırsam yaparım ancak ilk tercihim değil.50(misal) tl fazla ödeyip gözle görülür bir performans artışı sağlayacak bir şey tavsiye ederseniz de düşünebilirim ancak bu da ilk tercihim değil.Şimdiden çok teşekkür ederim.İyi forumlar...

Edit:7'' den büyük modellere bakıyorum.

Not:Aslında bunu anneme hediye olarak almayı düşünüyorum ancak arada kendim de kullanmak isteyebileceğim için özelliklerinin iyi olmasından yanayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi err86 -- 1 Eylül 2012; 10:30:06 >

• Bu satisa cikardigim yepyeni 8 inch tablet Ki bu olcu ne kucuk ne de buyukdur ve sizin / annenizin tum ihtiyaclariniza fazlasi ile cevap verecek hizli bir tabletdir.
    Fiyati da cok hesapli.

Yeni cikan dual core tabletlerden bir tane siparis verdim. Onun icin satiyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_63170889/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63202254
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.