Şimdi Ara

500 tlye kadar ekran kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birde şu var monitörün vga ise hd7000 serisine hiç bulaşma. karar senin hd7000 serisini kullanmadım kullandığım kart hakkında bilgi verdim
  • LeqenDRove L kullanıcısına yanıt
    Dostum,bütceni biraz daha zorlayıp 639 tl ye bunu alabilirsin:http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-r9-270x-gaming-2g-bf-r9-270x-gaming-2g-bf4-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71421

yanında da battlefield 4 veriyorlar,oyunun piyasa değeri 150 tl...
  • caliskanahmet1453 C kullanıcısına yanıt
    Dostum çok güzel bir öneri bütçeyi aşarsam bunu alabilirim cuma günü netlik kazanacak durum
    teşekkürler

1680x1050de ultra oynayabilirmiyim gtx 660ti ye göre nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeqenDRove -- 22 Ocak 2014; 23:41:33 >
  • aynen cezasını çekiorum o ekran kartı bi hataydı neyse ki değiştiriyorum 660ti alacagım
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    kasayı açıcamda arkasında bir yazı var kasayı açarsanız garanti dışı kalır yazıor
    toplama pc de ne alaka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

quote:

Orijinalden alıntı: LeqenDRove

hm bu ekran kartını alınca sogutması hd 7850ye göre çok daha iyi olucak diyosun :) ozaman gtx 660 :)

birde kasanın gücü 500 w ekran kartına yetermi ?

ekran kartı sistemimle uyumlu heralde sormama gerek yok :)

Kasani acip, guc kaynagin 12v kanalindan kac w veriyor bakarmisin?

forumdaki arkadaş bütçeni aşabilirsen bunu al dedi http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-r9-270x-gaming-2g-bf-r9-270x-gaming-2g-bf4-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71421

sence aşabilirsem bu iyimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: teknogalaxy

quote:

arkadaşlar yeni bir ekran kartı alıcam sınır 500tl olucak yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
    sistem özelliklerim
    işlemci: amd fx8350
    anakart: Gigabyte 970A-DS3P AMD AM3+
    ekran kartı:hd7850 asus
    1tb hdd
    8gb ram
    cooler master 500w kasa
    oyunlarda 1680x1050 çözünürlükte very high da oynayabileceğim oyun için ekran kartı :)

Sifir yerine ikinciel 660ti veya 670 alabilirsin forumda sifir ayarinda kartlar var bence ikinciel arastirmasi yap sifir 7850 alabiliyorken ikinciel 7950 veya 670 alabilmek cok avantajli birsey

kardeş öncelikle hd7850 ordaki çalışanın hatası ile alındı ve değiştiriorm yerine para ekleyip yeni bir ekran kartı alıcam
    burdaki 2nci el fiyatları nasıl ve güvenilirmi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknogalaxy

quote:

arkadaşlar yeni bir ekran kartı alıcam sınır 500tl olucak yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
    sistem özelliklerim
    işlemci: amd fx8350
    anakart: Gigabyte 970A-DS3P AMD AM3+
    ekran kartı:hd7850 asus
    1tb hdd
    8gb ram
    cooler master 500w kasa
    oyunlarda 1680x1050 çözünürlükte very high da oynayabileceğim oyun için ekran kartı :)

Sifir yerine ikinciel 660ti veya 670 alabilirsin forumda sifir ayarinda kartlar var bence ikinciel arastirmasi yap sifir 7850 alabiliyorken ikinciel 7950 veya 670 alabilmek cok avantajli birsey

kardeş öncelikle hd7850 ordaki çalışanın hatası ile alındı ve değiştiriorm yerine para ekleyip yeni bir ekran kartı alıcam
    burdaki 2nci el fiyatları nasıl ve güvenilirmi

Referansi saglam abilerimiz var satan bende genelde yuksek seviye kartlar satiyorum referansiolumlu ise sikinti olamaz ama sen gende arastirmani yap ornegin ben sattigum her ikinci eli sifirdan ayirt edemiyecek seviyede aattim ve en onemlisi uyguna sattim ornek sappire hd7770 150tl ye. asus gtx 680top 700tl ye. Asus gtx 480 230 tlye sattim ve her urun sifirdan ayir edilemiyecek seviyede gtx 480 haric hepsinin 15 ay garantisi vardi. Lakin elimde hic kart kalmadi satacak ama dedigim gibi full kutulu ve garantili fatirali saglam kart bulmaya calis istersende butceni belirle biz sana yardimci olalim pmden cok yardimci oldum. Sizede yardimci olalim tabi isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sapphire HD7870 O.C al kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında yardımcı olsanız çok iyi olabilir bütcem 480 500 tl civarı en fazla 530
  • quote:

aslında yardımcı olsanız çok iyi olabilir bütcem 480 500 tl civarı en fazla 530

hocam hiç sıfır kart işine girme ben sana sağlam kişilerden sağğlam sıfır ayarında ürün bulup pm'den lin atıcam . bu forum varken bana göre sıfıra para yatırmak bence mantıksız geliyor. biraz araştırayım atarım PM
  • yorumun için teşekkürler 7870den vazgeçip gtx 660ti ye karar verdim
  • tamam iyi bir şeyler bulursanız pm nizi bekliorum teşekkürler
  • quote:

tamam iyi bir şeyler bulursanız pm nizi bekliorum teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.