Şimdi Ara

500 ytl bütçeyle 5.1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ses kartını yakında alacağım,şimdilik onboardla idare ediyorum.

2.el Audigy 2 Zs düşünüyorum.Bütçem ancak okadar.

Dts için 5.1 setin de digital olması gerekmiyor mu?

Yoksa ses kartın bunu çözebilip setin analog olması mümkün mü?Ayriyetten decoder gerek diye biliyorum ben.

Dts amacıyla almadım seti,ama dinleme imkanım varsada öğrenmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 17 Mayıs 2008; 13:28:01 >
  • Eğer 2+1 sistem alacaksan Logitech Z2300 ; 5+1 alacaksan megaworks,cigaworks veya Logitech Z5500 almanı öneririm.Bu sistemlerle çok iyi verim alabilirsin.
  • Amerikadan gelecek olan bir arkadasıma Bose Companion 5 siparişi vereceğim(400$), eger bi sorun cıkar ya da arkadas kabul etmezse buradan Altec fx6021 ya da Mx5021 düsünmeye basladım, zor is ses sistemi secmek yaw

Yorum ve önerilerinize açığım, saygılar...
  • Bose Companion 5 e ses kalitesi olarak en yakın sistem mx5021 dir. ama sanırım şu aralar piyasada bulunmuyor. 3.tercihin aego m olabilir. bütçen 700 e çıkabilirse jamo i300 ü tavsiye ederim.
    yada bence sen jamo i300 al. bidaha ses sistemi ihtiyacın olmaz.. en iyisi çünkü.
    quote:

Orjinalden alıntı: Tauron

Amerikadan gelecek olan bir arkadasıma Bose Companion 5 siparişi vereceğim(400$), eger bi sorun cıkar ya da arkadas kabul etmezse buradan Altec fx6021 ya da Mx5021 düsünmeye basladım, zor is ses sistemi secmek yaw

Yorum ve önerilerinize açığım, saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.