Şimdi Ara

5000-5500 TL DOĞAN SERİSİ ARAÇ ALINIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 sene sabrın sonunda bir araç almaya karar verdim. Şoförlüğüm yok hem bana araba sürmesini öğretsin hemde ayağımı yerden kessin istiyorum. Şu anda hem keseme uygun hemde masrafını rahat karşılayabileceğim tek araç tofaş görünüyor. Nedendir bilinmez doğan SL gözüme on numara görünüyor. hem tempra motorlu hemde satıldığında para eder diye düşünüyorum. sizce doğrumu düşünüyorum tecrübeli insanların bilgisine tavsiyesi,ne ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: pirlanta

Arkadaşlar 3 sene sabrın sonunda bir araç almaya karar verdim. Şoförlüğüm yok hem bana araba sürmesini öğretsin hemde ayağımı yerden kessin istiyorum. Şu anda hem keseme uygun hemde masrafını rahat karşılayabileceğim tek araç tofaş görünüyor. Nedendir bilinmez doğan SL gözüme on numara görünüyor. hem tempra motorlu hemde satıldığında para eder diye düşünüyorum. sizce doğrumu düşünüyorum tecrübeli insanların bilgisine tavsiyesi,ne ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Araç Temizse Alın Ama Ben olsaydım Üstüne 1000 tl Daha Koyup Doğan Slx Alırdım
  • 5000 e temiz doğan slx bulunursa alınır KAZA DURUMU HARİÇ çok ama çok güzel araçlar...
  • en sonunda 95 model doğan s aldım değişeni yok renk solmasından dolayı komple yeni boyalı iskeleti sağlam sadece arkasında küçük bir kazası var düzeltme yapılmış. fiyat 6.500 tl ...
  • boyalı araç riskli ama iskelet sağlamsa sorun olmaz gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.