Merhabalar, uzun süredir telefon bakınıyorum. Samsung m30s'im var ancak kamerasından memnun değilim ve cihaz açıkçası güncellemelerden sonra biraz ağırlaştı. Kriterlerim aşağıdaki gibi:
Bunları sağlayabilecek bir telefon mevcut mudur, tavsiye verebilirseniz memnun olurum. |
5000-7000 TL Arası Android Telefon Tavsiyesi?
-
-
Samsung s20 fe öneririm android tarafında hazır snapdragon işlemcili modeller gelmişken gayet güzel cihaz illa android şart değilse iphone 11 de önerebilirim yazdıklarının hepsini karşılıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu segmentte mi10t pro ile s20+ kamera konsunda en iyisini sunan cihazlar.Pil konsunda da mi10t pro daha üsütün
-
normalde s20fe snap. versiyonu derdim ama 7000 bine çıktıysanız iphone 11 alın en azından satarken bi değeri oluyor telefonun.
-
Hocam geçen yorumunu gördümde merakımdan soruyorum bu soruyu iphone kullanıcısı olarak kamera olarak gerçekten cok iyi ama geçen s21 ultra cihaza baktımda kamerası bence iphone 12 kadar güzel siz 12 mini s21 serisinden daha iyi gibi demiştiniz bir yorumdada bence arada uçurum fark yoktur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iPhone 12 mini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla ben bu yeni serilerin kameralarında bir fark gözlemleyemedim.Eski seriler ne veriyosa bunlarda aynını veriyor.Tek fark ultar modelde fakat o da 20 ultradaki gibi bir atılım yaratmıyor.12'lerlede birebir kıyasladım 21 ulta kamerada mini ile düz 12'ye tekabül ediyor(Bunu fotoğraf olarak konuşuyorum,video modu için değil)hatta focus ve dokularda 12 ile mini ikilsi daha başarılı.pro ile max modelleri 21 ultrayı toklatlar geçer.21 ultra'da hala daha video olayını çözebilmiş değiller.Fotoğraftaki başarısını videoya yansıtamıyor.Ciddi oranda dokular düşüyor.Video kanadında düz 12'lere bile rakip olamaz yani.Fotoğraf olarak 12 düzeyine gelebiliyor ama videoda bu kalite çok düşüyor.Mesela 12'lerin burda hiçbir kaybı yok yağ gibi akıyor cihaz.Foto neyse videoda o.Ben bunu exynos'ların verimsizliğne bağlıyorum.Birde bu cihaz 14-15k'ya satılıyor.Satıcılar kamerası şöyle böyle diye satmaya çalışıyolar ama alakası yok yani.Fiyatta ciddi bir indidirm olmadığı müddetçe heleki bu fiyatlardan mümkün değil alınmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BF.Skinner
iPhone 12 miniKanka 7 bine 12 mini neredeyse hemen alacağım
Konu için yorumum: iPhone 11
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En son baktığımda 6900 civarıydı. Birine önermiştim hatta. Fiyatlar yerinde bir durmuyor ki.quote:
Orijinalden alıntı: Ulan MaskKanka 7 bine 12 mini neredeyse hemen alacağım
Konu için yorumum: iPhone 11
Alıntıları Göster
quote:
En son baktığımda 6900 civarıydı. Birine önermiştim hatta. Fiyatlar yerinde bir durmuyor ki.
Alıntıları Göster8kdan aşağı yok maalesef
-
Ama biraz daha zorlayıp almalık bir telefon hakikaten. Tabi bu bütçe sınırlarin zorlanmış hali de olabilir. Gerçekten bu fiyatlara alınabilecek, uzun vade götürecek en güzel telefon bana göre.quote:
Orijinalden alıntı: Ulan Mask8kdan aşağı yok maalesef
Alıntıları Göster
quote:
Ama biraz daha zorlayıp almalık bir telefon hakikaten. Tabi bu bütçe sınırlarin zorlanmış hali de olabilir. Gerçekten bu fiyatlara alınabilecek, uzun vade götürecek en güzel telefon bana göre.
Alıntıları GösterKatılıyorum bütçeyi biraz daha artırabilirse iPhone 12 mini en mantıklı telefon sadece boyutu küçük.
-
Evet böyle bir dezavantaji var ama ekranınin küçük olmasının avantajları da var. Bir testte yanlış hatırlamıyorsam iPhone 12'yi performans anlamında ve batarya açısından geçiyordu. Mesela SE 2020'i beğenmemiştim. Cidden çok küçük. Bir de alıştık tablet ekranlara. 12 mininin ekranı küçük ama yine de alınabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Ulan MaskKatılıyorum bütçeyi biraz daha artırabilirse iPhone 12 mini en mantıklı telefon sadece boyutu küçük.
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Olmamı😁 servis kalitesi, ikinci el değeri, 3. parti yazılım optimizasyonu, sosyal medya uyumu ama birde şu var iphone 12 mini bataryası leş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- internetten telefon alınır mı
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- asker telefonu internetli
- secure folder nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon tavsiyesi 2024
- telegramda video izleme
- device health services nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X