Şimdi Ara

5000 liraya hd kamera tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, belirttiğim fiyatta bi makine ariyorum. Kafamda bir kaç model var panasonic ag ac90 - canon xa10 gibi ama belki tecrubeleriyle daha iyisine sahid olmus birileri vardir. Susn sony vg10 kullaniyorum. Alacagim makine bunun kalitesinden düşük olmamalı. İç mekanda çekim yapacagiz dusuk isik sartlarinda bizi hayal kirikligina ugratmamali ? Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok fazla kafa yormanıza gerek yok. ankara' ademticaret.com sitesini biraz dolaşsanız kafanızdaki tereddütler kalmayacaktır.
  • 5.000 TL ye çok rahat 4K video çeken kamera alabilirsin. Mesela Sony FDR-AX100
  • fotorite F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sende her yere adem ticaret reklamını koyup durmasan iyi olacak.
    Sitesinde iki tane kamera görünüyor nasıl yardımcı olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makine arama amacıyla geldim buraya. adem ticaret diyor ki, sitemize girin kafanızda soru işareti kalmayacak.girdim baktım siteye, 3 tane profesyonel makine diye ürünü var. bu mudur? böyle bir reklam anlayışı ne kadar itici. adem ticaret bulacak kişileri bile kaçırır bu anlayış. şahsen bu yöntemle ne kendisinden bir ürün alırım ne de tavsiye ederim.
  • Sony AX53 veya AX100 modellerine bakabilirsiniz.Biraz daha Profesiyonel olsun derseniz Sony PXW-X70 modeline bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.