Şimdi Ara

5000 tl Civarı Oyuncu Bilgisayarı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2 ay içerisinde başlıkta da belirttiğim gibi 5000 tl civarında sistem toplayacağım ancak bu konuda pek fazla bir şey bilmiyorum şimdiden araştırmalara başlayım dedim. Şu anki bilgisayarım tam bir çöp chromeda bile gezemiyorum tek elle tutulur tarafı işlemcimin i7 2600K olması sanırım ve ASUS 22'' monitör de var. İşlemciyi satıp oyuncu ekipmanı almayı düşünüyorum monıtoru de 2. monıtorum yapmayı dusunuyorum. Sizden 5000 tl civarında kasa+ monıtor sıstem tavsıyesı ıstıyorum. Oynadıgım oyunların cogunlugu FPSe dayalı oyunlar belırtmek ıstedım. Sımdıden tesekkurler!

• ~Soopr.Owl* kullanıcısına yanıt
    2600k varsa gtx 980 ve 144 gz monitor alın yeterli 2600k gibi canavar islemciniz var son sistem 4790k da alsanız cok farketmeyecektir

2000liraya gtx 980
    1250 lira 144 hz monitör alın devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence o işlemciyi satmak yerine anakart elveriyorsa overclock yapmanız daha mantıklı.Çünkü hala sağlam bir işlemci bence paranızı sistemin diğer parçalarına harcayın , monitöre birşey diyemiyorum çok bilgili değilim o konuda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakartın elverıp elvermedıgıne nasıl bakıcaz ve gtx980 benım anakartımla uyumlu mudur?
  • Şuan kullandığınız kasa hazır kasa ise dandik bir anakart, dandik bir psu, dandik bir ram, dandik bir hdd vardır. En kısa yolu işlemciyi değistirmeden anakartı, rami, hddyi, psu yu, kasayı degistirmeniz, bunlar toplam 1000tl tutsa geriye 4000tl kalır. İyi bir işlemci soğutucu ve ekran kartı alın. Cm hyper 212 Evo ve gtx970-980 olabilir. Gtx970+212 evo=1400tl. Gtx980+212 evo= 2100tl. Gtx980 aldın desek geriye 1900tl kalır. 1900tl ye 120 veya 144hz 2k monitör alabilirsin.

• evet casper bilgisayarım nedenını bılmedıgım sekılde toptan kasalarda ıslemcıyı ıyı koyup gerısını sallıyorlar ellerıne ne gelırse. yanı dıyorsunuz ıslemcıyı 4790k almaya gerek yok sanırım kasa ıcerısınde bı ıslemcıyı kurtarıcam gerısı cop 2.el satılmaz bıle
  • bir de gtx980i üreten bır suru fırma var ne farkları var onun hangısınden almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahte Kabadayı

2600k varsa gtx 980 ve 144 gz monitor alın yeterli 2600k gibi canavar islemciniz var son sistem 4790k da alsanız cok farketmeyecektir

2000liraya gtx 980
    1250 lira 144 hz monitör alın devam

doğru söylüyor gtx 980 alırsan mönitörünüde 60hz üzerinde almak zorundasın.

dikkat edersen zorndasın diyorum çünkü gtx 980 alıp monitörü 120hz yada 144 hz almazsan

oyunlardaki yüksek fps yi hissedemeyecek dolayısıyla boşuna 1000tl üzeri ekran kartını almış olacaksın.

@false şifırt hocam daha iyi bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Soopr.Owl*

evet casper bilgisayarım nedenını bılmedıgım sekılde toptan kasalarda ıslemcıyı ıyı koyup gerısını sallıyorlar ellerıne ne gelırse. yanı dıyorsunuz ıslemcıyı 4790k almaya gerek yok sanırım kasa ıcerısınde bı ıslemcıyı kurtarıcam gerısı cop 2.el satılmaz bıle

Bilgisayar casper ise zaten satın alırken islemcinin 1000 lira olduğu diger parçaların 400 lira bile etmediği sistem seklinde oluyor

O yuzden 2600k icin ortalama 1000 tl lik islemci derdinden kurtuldunuz bu 1

2.si 1155 pin bi anakart bulmanız lazım ki bu suan bayağı zor 1150 veya 1156 uyar mı bilmiyorum

2*4 veya 2*8 ram alacaksınız

Kasa olarak zalman z11 neo olabilir

Psu olarak high power 600 watt 80 plus olabilir

Ssd alabilirsiniz

İslemci sogutucu sart

En önemlisi 144 hz monitör alabilirsiniz tahminim 4200 4300 lira tutar islemci haric

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.