Şimdi Ara

5000 TL Full Sistem Toplayacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahayri

quote:

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

Arkadaşlar,

Neden herkes Gskill bellek öneriyor ? Nerede bir sistem tavsiyesi görsem hep gskill.

Corsair'e göre daha uygun fiyatlı ve görünüş olarak daha cafcaflı duruyor. Corsair genelde sade tasarımlarla çıkıyor piyasaya. Performans olarak arada fark olacağını sanmıyorum.

Ne bilim hocam Corsair yılların ram markası, birden çokça Gskill görmeye başlayınca sorma ihtiyacı duydum Ben de yakın zamanda sistem toplayacağım gönlüm Corsair'den yana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

quote:

Arkadaşlar,

Neden herkes Gskill bellek öneriyor ? Nerede bir sistem tavsiyesi görsem hep gskill.

Corsair'e göre daha uygun fiyatlı ve görünüş olarak daha cafcaflı duruyor. Corsair genelde sade tasarımlarla çıkıyor piyasaya. Performans olarak arada fark olacağını sanmıyorum.

Ne bilim hocam Corsair yılların ram markası, birden çokça Gskill görmeye başlayınca sorma ihtiyacı duydum Ben de yakın zamanda sistem toplayacağım gönlüm Corsair'den yana

Corsair iyidir.

Not: Bende sistem toplayacağım önümüzdeki ay. Bilen arkadaşlar bilir uzun zaman önce bir konu açmıştım, taşınma olayları felan çıktı taşınacağım o yüzden taşındığım gibi toplayacağım PC 'yi. Çok sarkmadı aslında 1-2 ay felan sarkmıştır. Hedefim haziranda toplamaktı PC 'yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 24 Temmuz 2014; 2:37:24 >

• Valla yorumlara bir yerden sonra bakmadım ama bir kısmına katılıyorum

yüzlerce lira klavye+mouse+kulaklığa vermek yerine biraz daha makul parcalarla her türlü oyununa akabilirsin

+ o parcaları istediğin anda tak-cıkar değiştirebilirsin orta ayarda bişe alırsan ileride memnun kalmasan bile yavaş yavaş değişirsin.

Bence çevre birimlerden biraz tasarruf ederek i5 4690k yerine iyi bir i7 alabilirsin. Mesela 4790K durduğu yerde bile turboda 4400 mhz de uçarsın fazladan 200-250 liraya

EVGA GTX 770 SuperClocker tarzı bi kartla birlikte oyunların tozunu attırırsın.

Ha bütcen gercekten genişse düşünmeden gtx 780 ti veya daha yukarısını al. Şeklin Yürür

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.