Şimdi Ara

5000 TL GAMING F/P LAPTOP ONERISI OLAN ¿

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linklere ve fikirlere acigim cevaplarinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

• 16gb ram olan laptop düşünüyorum
  • serusvon S kullanıcısına yanıt
    Ayrıca indirime hepsi burada girecek mi yılbaşın da
  • quote:

Orijinalden alıntı: howex

16gb ram olan laptop düşünüyorum
    Zor
  • Yılbasında büyük ihtimal indirime girer, 5000 seviyesinde kaçırma derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Running Eagle -- 22 Aralık 2019; 14:48:39 >

• Running Eagle kullanıcısına yanıt
    Bu yılbaşı indirimleri ne zaman başlar tam olarak. Bi laptop ihtiyacımız var da. Hepsiburada da bi msi indirimi söz konusu o mu acaba yılbaşı indirimi. Orda da en uygunu 7000 küsüre inmiş durumda şu an.
  • İlgilenen varsa işini görebilir.

-

• serusvon S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu teknosanin 4399'a sattigi cihaz degil mi?
  • lotuszx L kullanıcısına yanıt
    Artık değil.
  • Arkadaşlar başka yok mu f/p laptop LINK var mi başka bende araştırıyorum da 6 000 tl üstü fiyatlar
  • O fiyatlarda zaten dört dörtlük bir cihaz yok
    HP pavilion gaming serisi var ekranı ve işlemcisindrn dolayı sıkıntılı (ryzen işlemcisi, sva panel)

Lenovo var onun da soğutması sıkıntılı. Yabancı incelemelerde baya bir gomuyorlar.

Casper excalibur var. Şikayetvar da sıkıntılı ve kasası clevo kasa. Bozulursa dışarıdaki bilgisayarcılarda parça yok mecbur servis yapacak. Ne fiyat verirse peşkeş çekeceksin.

Monster var. Gene excaliburdaki durumların aynısı geçerli.

Acer nitro 5 var. Onu da Acer diye sorunlu diyorlar. Ama bunların içinde en alınası gibi duruyor.

Anladığın hepsinin ayrı bir sorunu var. Al birini geç kısaca. Ben alacak olsam sanırım Acere bir bakardım. Ama hp ve lenovo sıkıntılı olduğu kesin. Diğerlerinide gidip incelersin hoşuna gideni alırsın. Çünkü özellikleri neredeyse aynı

Not : Asus tuf serisi var o benim hoşuma gitmiyor. O yüzden hiç araştırma bile yapmadım. Onu da bir araştır derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeqaS xLR -- 23 Aralık 2019; 14:19:13 >

• Dediklerine genel olarak bakıyorum gun içinde zaten evet tuf serisi benim hoşuma gitti bilemiyorum açıkçası acer iyi midir soğutma da ?
  • 5000 tl ye 15 ay garantili asus tuf , rog veya msi modelleri alabilirsin sıfırda 6500 altına güzel laptop yok gidip 1050 alma en kötü 1050 ti olsun
  • kryptox kullanıcısına yanıt
    2 el mi bahsediyorsun garantili der iken ?
  • howex H kullanıcısına yanıt
    Evet
  • kryptox kullanıcısına yanıt
    Valla soğutması iyi diyorlar. Ayrıca nitro programıyla iki fanida kontrol edebiliyormussun. Bence güzel. Yabancı bir YouTuberin videosunda da panele oc yapıp 75 hz ye cikarttigini gördüm. Ben şahsen Acer alırdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.