Şimdi Ara

5000 TL GAMING PC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Önem sırası...Haf 912 kasa kaliteli...O kadar...Önünde usb 3.0 olup olmaması,kullanıcıya göre olmazsa olmazlardan biri olmayabilir.Özellikle kasada aradığı özellik varsa ona göre bakıp değiştirir zaten.Bence son derece başarılı bir konfigurasyon olmuş.Diğer tavsiyelere göre çok çok daha iyi...

Önem srasıyla ilgisi yok. anakartında usb 3.0 yer olacak ama senin dünyanın parasını verdiğin kasan bunu desteklediğin için kullanamayacaksın bide sisteme 5 bin lira vereceksin. Ayrıca kablo toplama yerleri sadece demir bir plakadan ibaret kavucuk kapakcıkları bile koymamıs eski bir kasanın neresi kaliteli ben anlayamıyorum ... nasılki işlemci alırken bakıyoruz darbogaz yapıyormu ekran kartı ile diye burdada elinizde olan bir özelliği tasiye edilen kasa uygun olmadıgı için kullanamama durumu var. Burda öncelikle alakalı bir durum değil fiyatının karşılıgını vermeyen eski bir teknoloji sözkonusu... Aynı fiyat aralıgında 3 yukarı 5 aşşa bunu sağlayan kasalar varken hele...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulls Head

bunu kendime toplamayı düşünüyorum bir fikir verebilir belki sana :)
     5000 TL GAMING PC

hacı dayı o sisteme i5 neden ?
  • inandırıcı bulmadım konuyu.
  • 5000tl veriyorsan kasanı ve güç kaynağını düzgün al önce bence , haf serisi ve ximatek gibi şeyler almazdım ben olsam gerçi başkada birşey yok ya memlekette
  • ya böyle konular çok açılıyo güzel hoşta bir şu sistemin alındığı konuyu göremedim. biride sistemi aldıktan sonra (alıyorlarsa tabi) resim mesim çeksin de görelim bizde. ben şimdi istesem 10.000 tl ye sistem açılcak die konu açabilirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: speederly

ya böyle konular çok açılıyo güzel hoşta bir şu sistemin alındığı konuyu göremedim. biride sistemi aldıktan sonra (alıyorlarsa tabi) resim mesim çeksin de görelim bizde. ben şimdi istesem 10.000 tl ye sistem açılcak die konu açabilirim :D

ben açmıştım hocam ve 5000 kusurluk sistemi topladım imzamdada görebilirsin inanmazsan videoda atabilrim hatta atayım buyrun VİDEO
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEGABRK

quote:

Orijinalden alıntı: speederly

ya böyle konular çok açılıyo güzel hoşta bir şu sistemin alındığı konuyu göremedim. biride sistemi aldıktan sonra (alıyorlarsa tabi) resim mesim çeksin de görelim bizde. ben şimdi istesem 10.000 tl ye sistem açılcak die konu açabilirim :D

ben açmıştım hocam ve 5000 kusurluk sistemi topladım imzamdada görebilirsin inanmazsan videoda atabilrim hatta atayım buyrun VİDEO

gece sokaktan geçio olsam farklı düşünürüm yani :D o nasıl bir oda :) bende de ledler varda tek renk :D ama o sisteme de o ışıklar gider dimi :)

• Şurada boş muhabbet yapanlar 2,3 gün sonra sistem alınınca görüşelim. Ama delikanlı! gibi burada olun. Bunlar bir tek memlekette kendilerinde para var zannediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.