Şimdi Ara

5000 TL sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aileye maddi destekten ötürü bütçeyi kıstım 5000 5500 gibi fiyat ile bilgisayar toplarmısınız benim topladığım bu ne ekleyim ne çıkarıyım siz karar verin bu arada monitör 25 inç ten aşağı olmamalı
     5000 TL sistem önerisi

• ASUS G30AB Rog nasıl kasası falan çok hoşuma gitti şuan stokta alabilirim bunuda gta 5 falan oynatırsa ?
  • üsttekini mi alayım kendi attığımı mı yoksa bana önerin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiznpc

üsttekini mi alayım kendi attığımı mı yoksa bana önerin lütfen
    kağıttaki sistem güzel ama k serisi alıyorsan eğer oc yapıcaksın demektir. bu durumda işlemci soğutucu eklemelisin.
  • Hocam bence bu sistemi almalısın ama anakartı Gigabyte z97x Gaming 5 alabilirsin
  • Soğutucuyu ekkeyeceğim ama şimdi değil 1 hafta sonra falan
  • O ssdyi kesinlikle alma gosterilen hizin yarisini anca veriyor hyperx 3k alabilirsiniz yada samsung evo 840
  • isimsiznpc kullanıcısına yanıt
    Hazır kasadan uzak dur sadece kasasına para vermiş olursun

Bu kağıttaki ssd yi kesin çıkar v300 sorunlu seri

Purple disk günlük kullanım diski değil blue ile değişebilirsin.

Anakart olarak gigabyte gaming 5 modeli msiden daha iyidir.(Kaliteli mosfetler dijital faz yapısı 8 gerçek faz)http://sinhardware.com/images/vrmlist.png Anakart vrm listesi

Asus strixx gtx970 al asusda daha az cw sorunu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 30 Nisan 2015; 0:16:59 >
  • Tamamdır başka
  • Valla bende bu paraya monitör klavye mouse hariç x99 sistem kurdum kardeşim konuma bakabilirsin yazık bu paraya bu sistem ama tabiki zevk meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankabaoglu

Valla bende bu paraya monitör klavye mouse hariç x99 sistem kurdum kardeşim konuma bakabilirsin yazık bu paraya bu sistem ama tabiki zevk meselesi
    i5 4690K + Z97S + 16gb + 250gb ssd + gtx970 + 144hz 24" ekranlı

http://inventus.com.tr

Ram'i 8gb, ssd'yi 120gb, monitörü de daha ucuz bir şey alırsan, Gmaing serisi anakart + i7 olabilir ama oyun ağırlıklı sistem için i7 gereksiz.

5000 TL sistem önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 30 Nisan 2015; 8:35:14 >

• 0
    < Resim Gösterim Ayarları >

Anakart msi x99s gaming 7
    Ramlar 4*4 16 gb crucial ballistix 2400 mhz ddr4
    Ssd kingston hyper x 240 gb
    İşlemci intel 5820k
    Su soğutma zalman lq315
    Termal macun zalman performanslı
    Harddisk seagate 7200 rpm 2 tb
    Ekran kartı Sapphire 8 gb vapor x oc r290x

Hangisi bu mu üsttekimi
  • isimsiznpc kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam sistemim o yalnız hepsiburadanın 1000 tl üzeri 100 tl bonus ve 1000 tl üzeri 150 tl hediye çeki kampanyalarından ve eksen bilgisyarın indirimlerinden faydalandım kasa corsair 780t psu m da evga p2 80 platinum 1000w modüler güç kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 30 Nisan 2015; 10:34:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankabaoglu

Aynen hocam sistemim o yalnız hepsiburadanın 1000 tl üzeri 100 tl bonus ve 1000 tl üzeri 150 tl hediye çeki kampanyalarından ve eksen bilgisyarın indirimlerinden faydalandım kasa corsair 780t psu m da evga p2 80 platinum 1000w modüler güç kaynağı
    Sistemi yapmısın zaten bide SSD Samsung evo 840 al tamam.
  • Leon-x hocanın sistemi al ve git.Monitör 144hz olması daha iyi olur senin için.İşlemcide yeterli gelir merak etme.
  • Leo X in ki mi daha iyi benim topladığım mı peki
  • 25" monitör yok.
  • Benim attığım 27 inch 25 üstü
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiznpc

Leo X in ki mi daha iyi benim topladığım mı peki
    mis gaming 5 ve gigabyte gaming 5 arasında 40 tl var.
    gerek var mı ki?
    ok gigabyte da gercek 8 faz ve msi double 8 faz (4+4)var
    ama arkadas overclock sonuna kadar yapacagım
    bana 4.5 ghz yetmez 5 ghz icin kasacam dememiski
    buyuk ihtimalle herkes gibi ankartla gelen auto oc programlarını kullanacak
    msi da sata express yok sadece m2 var gigabyte da her ikisi var. ama forumda sata express kullanana var mı, bildiğim kadarıyla yok, en iyi ihtimalle insanlar m2 ssd kullanıyor
    ben bu yuzden msi gaming 5 alma 40 tl fazla verip giga gaming al diyeni anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbalcı82

mis gaming 5 ve gigabyte gaming 5 arasında 40 tl var.
    gerek var mı ki?
    ok gigabyte da gercek 8 faz ve msi double 8 faz (4+4)var
    ama arkadas overclock sonuna kadar yapacagım
    bana 4.5 ghz yetmez 5 ghz icin kasacam dememiski
    buyuk ihtimalle herkes gibi ankartla gelen auto oc programlarını kullanacak
    msi da sata express yok sadece m2 var gigabyte da her ikisi var. ama forumda sata express kullanana var mı, bildiğim kadarıyla yok, en iyi ihtimalle insanlar m2 ssd kullanıyor
    ben bu yuzden msi gaming 5 alma 40 tl fazla verip giga gaming al diyeni anlamıyorum

Aradığım adam şimdilik sadece SSD değiştircem evo 840 alcam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.