Şimdi Ara

5000 TL TOPLAMA PC ÖNERİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş sisteminiz güzelmiş istediğim gibi teşekkürler. Hangi siteden yapıyoruz bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inventus.com eğer isterseniz bir türevini vatandan da toplayabilirim ama fiyat oynayabilir biraz.
  • kursatba144 kullanıcısına yanıt
    Ramlerde en önemli etken CL değerleridir.Yani geçikme süresidir.MHZ'si ne olursa olsun,CL değerleri düşük Ram almak daha mantıklı.Crucial'in belleklerini tavsiye ederim,CL değerleri düşük.
  • ister overclok yap ister yapma zaten bu işlemci 4.4 ghz de ht ile çalışacak o yüzden hiç sıkıntı olmadan öneririm 5000 liranın adı 4790 k ve gtx 980 olmalı
     5000 TL TOPLAMA PC ÖNERİSİ
    980 AL SEN BİZİ DİNLE İLERDE 1 YIL SONRA 1000 TL DAHA VERIR BU KARTTAN ALIRSIN SLI YAPAR KİMSE HIZINA YETİŞEMEZ SANA TAVSİYE ETTİM SİSTEMİ AL BENCE
  • I7 4790k
    Msi Z97 gaming3
    G-skill ripjawsx 2x8gb 1600mhz
    Wd caviar blue 1tb
    Samsung 850 evo 250gb
    Msi gtx970
    Xigmatek assains tauro 700w

970 e filan girme sakın kardeşim, ya 980 al yada amd kartlara bak.970 ler tam bir ara kart.
    Hayırlı olsun şimdiden.
  • Ara kart olsa ne olmasa ne kardeş. Tüm oyunları ultrada açmayacak mı sonuçta?

Gtx980 için monitöre de bakmam lazım.144 yada 120 hz değilse israf olur.Sana en uygunu gtx970 ama 3.5 gb sorunu da var.Bekleme şansın varsa amd3xx serisini beklemelisin. Yok dersen al gitsin. İşlemci içinde fazlaya kaçma.düz i7 yada 4690k alman yeterli.Paran cebinde kalmış olur. Ssd 250 gb almaya bak.Kasayıda zevkine göre alırsın.En az 600w güç kaynağı olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsntrk

Gtx980 için monitöre de bakmam lazım.144 yada 120 hz değilse israf olur.Sana en uygunu gtx970 ama 3.5 gb sorunu da var.Bekleme şansın varsa amd3xx serisini beklemelisin. Yok dersen al gitsin. İşlemci içinde fazlaya kaçma.düz i7 yada 4690k alman yeterli.Paran cebinde kalmış olur. Ssd 250 gb almaya bak.Kasayıda zevkine göre alırsın.En az 600w güç kaynağı olması lazım.

Kardeş tavsiyelerin için çok sağol anakart önerebilir misin? Anakarttan hiç anlamam da nasıl seçicem bilemiyorum. kasayı da ayarlamaya çalışırım

• EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Ulkemizdeki genel gamer profil ekonomisini göz önüne alırsak gtx 970 ANA kart, gtx 980 LÜKS karta giriyor. Yani gtx 970 in ne arz-talep açısından nede performans açısından ARA kart olması gibi bir durum söz konusu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuedo -- 30 Nisan 2015; 13:14:07 >
  • Denuedo kullanıcısına yanıt
    Ülkemizdeki genel gamer profili bu arkadaşı pek ilgilendirmiyor , 5000 liralık bir sistemede gidip 970 önermek olmaz.Ara karttan kastım buydu.Ortalama 1300 lira vereceğine 800 lira fazla versin ram i 8 gb alsada olur , psu ,kasa seçiminden biraz kısıp isteklerine yine ulaşabilir.Ama ekran kartı sistem için önemli bir envanter.Bütçesine göre bir öneri sunmak istedim.Yukarıda bir arkadaş güzel bir sistem toplamış.Değerlendirilebilir.
  • http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6952

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6426

Bu ikiliyi alman güzel olur.Madem oc yapmayacaksın 4690k alma hiç,4790 işini fazlasıyla görecektir.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Konu sahibinin bütçesine göre bencede Gtx 980 alınmalı ozaman haklısın tabi ki ama istemiyorsa yapacak birşey yok. Ben genel olarak gtx 970'in ara kart oldugunu söylediğini düşündüğüm için cevap vermiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuedo -- 30 Nisan 2015; 16:58:21 >
  • Denuedo kullanıcısına yanıt
    Karşımda sanki bir gtx 970 kullanıcısı görür gibiyim :)

• 980 olmalı bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle birşey yaptım nasıl olmuş?
     5000 TL TOPLAMA PC ÖNERİSİ

• Up up

• Güncel

• 1080 p FHD MONİTOR
    Gtx 980
    Rastgele bi anakart
    2*4Gb ram sogutmaya gerek yok sogutma =israf
    İslemci son cikan k siz bi islemci i7
    2 tb hdd
    240 gb ssd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.