Şimdi Ara

5000 TL Üst Sınır için Mühendisliğe Uygun Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. 5000 TL bandında tercihen 14" FHD IPS panelli r5 3500u veya i5 1035g1 işlemcili 16gb ram 512gb ssdli taşınabilir ve uzun pil ömrüne sahip bir laptop aramaktayım. Kullanacağım programlar 2 boyutlu pcb çizimi için solidworks, MATLAB,Simulink, programlama dilleri(genelde python ve c), TIA Portal. Buna yönelik araştırmalarımda şu iki cihazı buldum başka öneriniz var mıdır? Laptop piyasasından uzun süredir uzak olduğum için Casper'ın son durumu hakkında bilgim yok önceden çok da güvenilir bir firma değildi.Bu konuda yorumlarınızı da bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

1.Ürün
    2.Ürün

• Yukarı!
  • Casper ı direkt marka olarak es geç.

Lenovo da harici ekran kartı yok solidworksde çalışabilirmisin bu cihazla?

Hiç sanmıyorum.
  • ayanozer kullanıcısına yanıt
    2d pcb layout çizimi için harici grafik kartı gerekir mi ki? Harici kartlı modeller hem ağır hem şarjları cok dayanıklı değil hem de cok pahalılar? bütçeyi es geçerek bu özellikleri karşılayan bir öneriniz var mıdır?
  • Bende solidworks de keyfi 3d çizim. Bilgisayar programlama öğrenmek için 2. Olarak bi laptop almak istiyorum. Ryzen 1500x 1050ti li masaüsrü var her işimi görüyor şimdilik.

5000 liraya harici kartı olmayan vasat bi makine almaktansa 2 3 ay daha bekleyip çift fanlı bi laptop almak daha mantıklı geliyor bana. 2 arkadaş alacağız ben hep bi cihaz bulsamda illede monster alalım pandemi bitti üretim hızlandı ithalst artacak ve fiyatlarda indirime gidecekler diyerek bekletiyor arkadaşım beni.

Dün hepsiburadada 10. Nesil işlemci 1650 li abra 15 6300 liraya düştü. Daha da düşer muhtemelen yakında.

Şu asus u geçen 5300 civarında gördüm aldırmadı arkadaş.

Her ne iş yapılacaksa yapılsın giriş seviyrsi allt seviye bile olsa gaming laptoplar biraz daha performans odaklı olduğundan biraz daha bekleyip bütçeyi bi tık yğkseltmeni tavsiye ederim dostum.

• Bu cihaza bak dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayanozer -- 3 Temmuz 2020; 14:7:0 >

• ayanozer kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın ancak taşınabilirlik ve pil ömrü gibi konuları ne yapabilirim? Her gün okula taşıyacağım bir bilgisayarın 2kg den fazla olması yormaz mı? Şu cihaza 8 gb ram eklemek ve almak da mantıklı geldi sanki bana. Benim de evde şu an r5 2600 rx 580 kasa var oyun için bir şey aramıyorum o yüzden.
    Cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhun_kandemir -- 3 Temmuz 2020; 16:51:29 >

• Yukarı!
  • Yukarı!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.