Şimdi Ara

5000TL Civarı Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu biraz Canon vs. Nikon'a döndü ama yapacak bir şey yok. Sony, FujiFilm öneren falan yok çünkü.

Öncelikle teşekkürler herkese tekrardan. Daha öncede belirttiğim gibi açılır ekran olması benim için önemli. Daha önce bir tecrübem olmamasına rağmen video çekerken falan gereksinim duyabileceğimi düşünüyorum? Sizce de faydası olmaz mı? Canon EOS 70D ile DjAzraelL'in bahsettiği Nikon D7100 karşılaştırdığımda Nikon'un daha fazla avantajı çıkmasına rağmen şöyle 3 can alıcı özelliğide dezavantaj olarak gösteriyor:

5000TL Civarı Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exception10 -- 4 Temmuz 2015; 20:21:46 >

• Kardeşim zaten video cekeceksen nikona bakmayacaksin. Evet döner ekran da video ve makro çekimlerde büyük nimet. 70D iyidir.
    Yukarıda biri nikon canondan iyidir vs. Demiş, sene oldu 2015 şu muhabbet hala bitmedi, evet nikonun bazı govdeleri bazı özellikleri denk canon dan üstün olabilir, aynı durumun tersi de olabilir. Nikon önce düzgün beyaz dengesi yapsın derim ben de .Bildiğin sarı çekiyor alet...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikon d7100 + 50mm 1.8d + 55 200

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikon D7200
    (Nikon D7100 kullanıcısıyım)
    Nikon D610 ff de önerim. Bide burdan öneri alma bence araştır sormaktan ziyade sora sora anca bağdat caddesinde gezersin galataya geç beşiktaşa in üsküdarda yürü araştır yani. Bascek.com da ff crop makina avantaj dezavantajlarını oku ...snapsort.com da makinaları karşılaştır . En önemlisi iki makinayıda eline al bi kokla deklanşörüne bi bas hangisinin sesi kulağına hoş geliyosa onu al hissederek al. Sonuçta fotoğrafı makina değil sen çekeceksin bunu unutma. Nokia 6120c ile çektiğim bi fotoğrafı daha makinamla çekemedim o ruhu o heyecanı kaybetme anla bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserty -- 5 Temmuz 2015; 4:53:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.