Şimdi Ara

500k-600k arası SUV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2015 üstü makyajlı cx5 bakabilirsiniz ben de şu anda bir cx5 arıyorum makyajsızlarından. Oda 2.0 atmosferik sorunsuz bir araç. Donanım daha iyi malzeme kalitesi daha iyi tasarım olarak çok çok daha iyi. Yakıtı da azdır rav4e göre.

örnek araç(ilanla ilgim yoktur): https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-mazda-ekstra-makyaji-bulunan-mazda-cx-5-4x4-2015-model-813553376/detay

• Ben de yeni araç aldığım için yorum yapayım; kesinlikle Tuscon tavsiye ederim.3008 ve C5, biri yakışıklı diğeri fonksiyonel 2 güzel araç ama kesinlikle SUV hissi vermez içine oturunca anlarsınız zaten.Kuga da biraz değişik bir durum var.Tasarıma bir türlü ısınamıyorsunuz.İç mekan focus ile birebir, malzemenin yarısı (özellikle alt kısımlar) çok sert.

• 550 bin liraya sıfır km tam otamatik eat8 grandland x varken ayni parayi 3-4 yaşında 60-70 bin km olan hiç bir araca vermem...sifir km alin en az 5 yıl keyifle yakitini al bin...tuscon sabikali şanziman, 3008 ozellikle 2020 öncesi sabıkalı adblue depo sorunları ile ugrasmak istemiyorsaniz sifir grandland alin geçin....
  • horizon714 H kullanıcısına yanıt
    O paraya c5a varken kim glx alır ki ( sen hariç)
  • Farklı olsun isterseniz Kia Xceed tavsiye edebilirim, isteklerinizi karşılıyor

• Mitokondri Kristası kullanıcısına yanıt

C5 Aircross'u Tuscon'dan daha öne çıkaran nedir sizin için?

• izmirlim21 kullanıcısına yanıt

Nedir size C5 dedirten? Genelde malzeme kalitesinden yakınmış insanlar yorumlarda gördüğüm kadarıyla

• sinanunsal05 S kullanıcısına yanıt
    Sınıfının yerden en yüksek otomobili olması ( 23 cm)

En uzun dingil mesafesine sahip olması ( 2730mm)

PSA grubunda 3008 ve C5A modellerinde klima kontrolü multimedya ekran üzerinden yapılıyor ve maalesef bu ekranın kendi kendine kapanması şikayeti nette bolca var. düşünün yani sıcak bir yaz günü uzun yolda ekran arıza yapıp kapansa klima olmadan sıcaktan pişersiniz yolculuk boyunca.

farklı model bir aracın multimedya ekranı kapansa en kötü müzik dinleyemezsiniz ama klima kullanımında bir sıkıntı yaşatmaz. PSA grubunun bu ekrana gömülü klima kontrolü tasarımından vazgeçmesi lazım kesinlikle.

500k-600k arası SUV

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Suat bey günaydın

Bahsettiğiniz sıkıntı kliması ekrana gömülü çoğu araçta yaşanıyor hatta ülkemizde çok söylenmesede Volkswagen model araçlarda bu sorunu yaşayan oldukça çok.

Eğer C5 aircross model aracınız varsa ve sıcak yaz günlerinde ekranınız kapandıysa sıcakta yanacağım diye endişe etmenize gerek yok. Aşağıdaki ok işareti ile belirttiğim tuşa bastığınız taktirde klima auto modda açılır ( hafızada sıcak ayarda tutuyor olsanız bile sistem auto modda olduğu için havayı soğuk üfler)

Bildiğim kadarıyla bu tuş PSA grubunda sadece pejo 508, Ds7, ds9 araçlarında bulunuyor.

500k-600k arası SUV

• Mitokondri Kristası kullanıcısına yanıt
    Tabi tabi C5a alsinda tavani boyansin...sana bu seneki üniversite sinavinda cikabilecek bir soru sorayim...C5 A crosslarin tavaninda boya atma sorunu olma olasiligi yüzde kactir? Cevap yûzde 100
  • horizon714 H kullanıcısına yanıt
    Kaldın sınavda geçmiş olsun
  • 2020 kuga titanium kullanıyorum. Çok memnunum.Tank gibi araba ve yakıtı kokluyor.Benzinli bir suv 10 litre altını yakmaz.Hesabinizi ona göre yapın. Bütçe el veriyorsa stline alın gecin .Stline kuga yanında diğerleri tenekeden hallice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 12 Şubat 2022; 23:23:15 >
  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt

1.5 ecoblue dizel mi? Kaç lt yakıyor acaba şehir içi ve şehir dışında? Teşekkürler

Evet dizel

Şehir disi 5.5

Şehir içi 6.5-7 litre civari

• sarı sitede 2021 sıfır km tucson vardı en son bütçenize uygun yada bayiden yine sıfır km edition paket grandland x alınabilir. O kadar para verip ikinci el almazdım ben olsam.

1 yıldır grandlandx kullanıyorum bu arada sorunuz olursa yanıtlamaya da çalışırım.

• Benim eşime de 6 ay önce Tucson prime paket aldık ve çok memnunuz. Bir kere yakıtı kokluyor resmen, Ankara'da şehir içi 6-6.5 civarı yakıyor, daha önce Kadjar vardı, 7.5'un altına mümkün değil düşmemişti. Ayrıca arka diz mesafesi muhteşem, uzun yolda ben hemen arkaya geçiyorum, makam arabası gibi çok rahat, arka koltuklar da hafif arkaya doğru yatıyor. Motoru da çok güçlü, tork 320. Bence diğerlerine hiç bakmayın. Bende Peugeot 508 var, hanıma iyi ki 3008 aldırmamışım diye seviniyorum.
  • hocam bende benzer bir konu açtım fiyat aynı aralıklarda. Tucsona baya sıcak bakmaya başladım ki arabanın donanımı iyi görünüyor. Bagaj kapağının düğmeli otomatik oluşu. tork anlamında sınıfının iyilerinden ancak hala 3008, qashqai gibi araçları da aklımdan çıkaramıyorum. Umarım doğru bir tercih yaparsınız sizde.
  • Kia Sportage dizel otomatik.

Çok temiz, yeni ve düşük km Elegance paket bulunur. Hatta Prestige paket

Tucson ile aynı araç. Kia bir tik daha uygun veya temiz bulunabilir.
  • Fırat6 kullanıcısına yanıt

Qashqaiyi bilmiyorum ancak 3008'in oturuş pozisyonu tuscondan çok daha alçakta.Ben 3008 ve C5 için bayiye gittiğimde sırf bu yüzden, yeterince SUV hissi alamadığım için vazgeçmiştim.Kuga-Tuscon-Sportage birbirine yakın.3008-C5 ve GrandlandX bunlardan alçakta.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.