Şimdi Ara

500k aile için araba (ilk arabam) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam benim bahsetmiş olduğum ve örnek ilanını attığım kasa focus 3 kasa ve onda style paketler de baya baya dolu hatta style pluslar çoğu titaniumdan bile dolu,

size örnek ilan olarak atmış olduğum ilanların hepsi en az style paketti, attığım 3 ilandan 2 si satılmış zaten anında, o ilk baştaki de fiyatı 504 dü ben attığımda şimdi 525 yapmış.

Bu arada bu bütçeye focus 3 ün dengi neslindeki araçlardan düşük nesil araç bakmayın derim, focus 3 ün kasa yılları 2011 2018 arası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyota16 T kullanıcısına yanıt

Hocam 2007 2012 arası corollalar ile focus 3 (2011 2018 arası) kıyaslanamaz bile aralarında nesil farkı var bir kere,

Yeni kasa corollaya (2013 2018 arası) gelince focusa göre çoğu disiplinde daha zayıf bir araç olduğunu düşünüyorum, ki üstelik 1.4 d4d motoru elinin en zayıf olduğu yerlerden biri, bu motor kronik yağ yakması sorunu ile biliniyor, çok fazla şikayet var bu konu hakkında, üstelik focusun 1.6 tdci motoru 1.4 d4d ye göre gerek performans gerek yakıt tüketimi gerek sorunsuzluk gerek yedek parça, yani her anlamda daha üstün diye düşünüyorum.

Üstelik corollanın 2013 2018 arası kasasının fiyatının çok şişik olduğunu düşünüyorum verdiğiniz örneğe göre, çünkü 500 civarına focus cephesinde 140 150 bin km de araç alınabilirken sizin tanıdık 200 bin km deki corollayı 500 e almış, bu açıdan da focus çok daha mantıklı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 21 Mart 2023; 11:45:43 >

• blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarı ile eski tip euro 4 corollalarda dediğiniz problemler var ama E5 motorlu olan corollalarda (2012 Nisan üretim sonrası diye biliyorum )ben duymadım (benim araçta yok mesela) performans kabul bir miktar düşük olacaktır   ama corolla da gayet iş görüyor beni yormuyor sağolsun…Sorunsuzlukta corollayı tek geçerim hocam 11 yılda 1 kez arıza ışığım yandı o da ısı müşüründen temizleyip taktık düzeldi ne yağ ekledim ne su ekledim bakımdan bakıma gittim sadece (bakim periyodum 15 binkm başta castrol sonrasında mobil-1 5-30 Esp kullandım) benim arkadaş Toyota ustası hocam fazla verdiğini düşünse muhtemelen almazdı diye düşünüyorum  … Focusların bagajı kaç litre hocam hep bagajı küçük diye aklımda kalmış ?

• Ford otomatik alırsanız bir şanzıman arızasında hayatıınız kayar.Arkadaşıma rastgeldi inanılmazbir fiyat(80.000 gibi) çıkardılar.Tamir olmuyor bildiğim kadarı ile.Değişim yapılıyor.

Yine de yanlış biliyor olabilirim.Yanlışım varsa düzeltin.

2019 Otomatik Renault clio İCON (Full paket) aldım 570.000 bine 53.000 Km de.Tavan ve kaput temiz.

100.000 'e kadar sorunsuz kullanırsın dedi servis.DCİ motor az sorunlu ve yakıtta çok iyi diye biliyorum.Tek sorun dizel sesi.Alışamadım hala.EK Yalıtım oluyor mu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 22 Mart 2023; 15:45:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.