Şimdi Ara

500W PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 500w veya üstü 80+ sertifikalı bir PSU önermenizi rica ediyorum.Aslında arastırdım fakat sharkoon,areocool gibi markalar mı alsam yoksa paraya kıyıp cooler master,corsair mi?bu arada sessiz calisan bir PSU olursa sevinirim.(aynı konudan acmistim fakat eksik yazdigim icin yeni bir tane actim kb)

• Alıntı

metni:
    sharkoon,areocool gibi markalar mı alsam yoksa paraya kıyıp cooler master,corsair mi?

PSU seçerken; markaya değil, modele odaklanmak gerek! Şöyle anlatayım; örnek olarak yazdığınız Sharkoon ya da Aerocool'un bazı modelleri, yüksek kaliteli olarak algıladığınız Cooler Master ya da Corsair'in bazı modellerinden daha iyidir. Marka değil, MODEL önemli.

Bütçenizi belirtmemişsiniz ama olabildiğince ekonomik bir PSU alma niyetinde olduğunuzu tahmin ediyorum. Bu tahminimle birlikte şu PSU'yu öneririm:

https://www.hepsiburada.com/aerocool-aero-white-650w-80-guc-kaynagi-ae-aerow650-p-HBV00000USFZ7

Daha yüksek fiyatlara çıkabilecekseniz, ona göre farklı öneriler yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhalil -- 3 Aralık 2020; 19:19:28 >

• Highpower 600w gold

• ehhalil kullanıcısına yanıt
    bu PSU da OCP var mıdır acaba.
  • eym3n E kullanıcısına yanıt

Var.

Mevcut korumalar: OVP, UVP OPP, SCP, OCP, and input Surge & Inrush Protection

• ehhalil kullanıcısına yanıt
    çok kararsızdım ama bunu alacağım galiba
  • sharkoon aerocool gibi markaların TÜM modelleri Corsairin (eşdeğer) psularından fersah fersah geridedir .

• Hirotaro kullanıcısına yanıt

Hem eşdeğer olup, hem de fersah fersah geride olması tuhaf değil mi?

Kıyaslanan iki şeyden biri diğerinden fersah fersah kötü ise, bu şeyleri "eşdeğer" olarak tanımlamak doğru mudur?

---

İki gündür bir yanıt veril(e)mediğine göre ben söyleyeyim.

Alıntı

metni:
    sharkoon aerocool gibi markaların TÜM modelleri Corsairin (eşdeğer) psularından fersah fersah geridedir .

şeklindeki cümlede mantık hatası ve anlatım bozukluğu vardır.

İşin uzmanıymış gibi yorum yazan bu kişinin, bir yandan konu açıp üç tane alt seviye PSU linki vererek hangisinin iyi olduğuna dair milletten akıl istemesi bile kişinin PSU konusundaki bilgi seviyesini anlatmaya yeter sanırım. Bkz: https://forum.donanimhaber.com/fsp-hydro-k-500w-mi-zalman-wattgiga-550w-mi--147024617

PSU konusunda bilgisiz olan arkadaşlar, burada biliyormuş gibi atıp tutan herkesten etkilenip yanlış yönlendirilebilirler!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhalil -- 20 Aralık 2020; 16:21:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.