Şimdi Ara

502 YAPIŞTIRICI NASIL ÇIKAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
56.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER YAPIŞTIRICI KONUSU AÇMIŞTIM METAL YAPIŞTIRMAK İÇİN 502 ALDIM TAVSİYELER ÜZERİNE FAKAT SIKTIĞIMDA GLEMEDİ GELMEDİ EN SON SIKTIM ELİME BİR DÖKÜLDÜ TEMİZLEYİM DERKEN TİŞÖRT YAPIŞTI KOPTU SONRA HAYLA ELİMDE DURUYO BEYLER NAPICAN

NOT.CSB VEYA ŞAKA DİYİLDİR PROJE İÇİN ALMIŞTIM YAPIŞTIRICIYI NASIL ÇIKAR

PARMAKLARIMDA YAPIŞTI BEYLER ZOR YAZIYORUM ŞUAN YARDIM PLS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 4 Mart 2013; 22:03:55 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

502 Yapıştırıcı Nasıl Çıkarılır?

502 yapıştırıcı, güçlü bir yapıştırıcı türüdür ve elinize veya başka yüzeylere bulaştığında çıkarmak zor olabilir. Bununla birlikte, doğru teknikleri kullanarak bu yapıştırıcıyı etkili bir şekilde çıkarabilirsiniz.

Elinden 502 Yapıştırıcı Nasıl Çıkarılır?

• Aseton Kullanın: Aseton, 502 yapıştırıcıyı çözmek için en etkili çözücülerden biridir. Bir pamuğa veya beze aseton dökün ve yapıştırıcılı bölgeyi nazikçe ovalayın.
    • Tırnak Cilası Çıkarıcı Kullanın: Tırnak cilası çıkarıcıda da aseton bulunur ve 502 yapıştırıcıyı çıkarmak için kullanılabilir. Aseton ile aynı yöntemi uygulayın.
    • El Sabunu ve Ilık Su Kullanın: Ilık su ve el sabunu karışımı, küçük miktarlarda 502 yapıştırıcıyı çıkarmada yardımcı olabilir. Yapıştırıcılı bölgeyi birkaç dakika bu karışımda bekletin ve ardından ovalayın.
    • Limon Suyu Kullanın: Limon suyu, hafif asidik özelliği sayesinde 502 yapıştırıcıyı zayıflatabilir. Yarım limonu sıkın ve suyunu yapıştırıcılı bölgeye sürün. Birkaç dakika beklettikten sonra ovalayın.

Diğer Yüzeylerden 502 Yapıştırıcı Nasıl Çıkarılır?

• Aseton veya Tırnak Cilası Çıkarıcı Kullanın: Elde çıkarmak için önerilen yöntemleri, diğer yüzeyler için de kullanabilirsiniz.
    • İzopropil Alkol Kullanın: İzopropil alkol, plastik veya metal gibi yüzeylerdeki 502 yapıştırıcıyı çıkarmak için kullanılabilir.
    • Isı Uygulayın: Isı, 502 yapıştırıcının erimesine yardımcı olabilir ve çıkarılmasını kolaylaştırabilir. Bir saç kurutma makinesi veya ısı tabancası kullanın ve yapıştırıcılı bölgeyi ısıtın. Eridikten sonra bir bez veya spatula ile yapıştırıcıyı kazıyın.

Uyarılar:

• Aseton, bazı yüzeylerde hasara neden olabileceğinden dikkatli kullanın.
    • İzopropil alkolü gözlerinizle temas ettirmekten kaçının.
    • Isı uygulamadan önce yüzeyin ısıya dayanıklı olduğundan emin olun.
    • 502 yapıştırıcıyı çıkarmak için kimyasal çözücüler kullanıyorsanız, iyi havalandırılan bir alanda çalışın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tiner
  • 503 sökücü çıkarır herhalde
  • em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeradOsman

em onu
    Tinerci gardaşlara uğra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

503 sökücü çıkarır herhalde
    Aseton ile çıkartabilirsin ya da küçük bir zımpara ile hiçbirini bulamassan devamlı sıcak su ile yıka bir iki ovala çıkar.İşyerinde genelde bunları yapıyoruz ve faydalı oluyor.
  • 502 söktürücü ile çıkarabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: THESİMPSON

Aseton ile çıkartabilirsin ya da küçük bir zımpara ile hiçbirini bulamassan devamlı sıcak su ile yıka bir iki ovala çıkar.İşyerinde genelde bunları yapıyoruz ve faydalı oluyor.

Alıntıları Göster
    Cif ve sünger ikilisiyle

Mesleğim gereği ellerim çoğu zaman yapışkanla kaplanıyor cif ve sünger dediğim gibi tek çözüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Boş Konuşan Adam

502 söktürücü ile çıkarabilirsin

ÇOK KOMİKMİŞ KARDEŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

quote:

Orijinalden alıntı: Boş Konuşan Adam

502 söktürücü ile çıkarabilirsin

ÇOK KOMİKMİŞ KARDEŞ

Alıntıları Göster
    kezzap işini görebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky999 -- 4 Mart 2013; 22:20:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullpusat

tiner

AGA BU SAATTE TİNERİ NERDEN BULAYIM ELLİME YAPIŞMIŞ TİŞÖRTLEMİ ÇIKICAM DIŞARIYA
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanozturk

kezzap işini görebilir

ADAM GİBİ TAVSİYE YAPMICAKSANIZ SİLSİNLER KONUYU CİDDİ CİDDİ SORU SORUYORUM
  • aseton (ciddiyim discovery de gormustum bear in programda ama o parmaklarini yapistirmisti birbirine)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gus Fring

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ASETON DENEDİM ŞUAN BİŞEY YOK
  • Gecms olsn hocam derini falan soyayim deme. En guzeli hastaneye git ordan da televizyonlarda goruruz artik. Aseton da ise yaramadi diosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL'zz..

Gecms olsn hocam derini falan soyayim deme. En guzeli hastaneye git ordan da televizyonlarda goruruz artik. Aseton da ise yaramadi diosun

AGA ZATEN ÇIKARAYIM DİYE SOYDUM BİRAZ
  • Aga ne ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Aga ne ya.

Aga bu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Aga ne ya.

+1
  • Beylerr ayakkabima 502 dokuldu acil yardim lazim nasil cikartabilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.