Şimdi Ara

50cc Gerçekten Yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
15.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul da şehir içinde bazen otobana çıkmak şartıyla kullanılır mı sizce?

• Yapay Zekanın Yanıtı

50cc Gerçekten Yeterli mi?

50cc motor hacimli motosikletler, uygun fiyatlı ve yakıt verimliliği yüksek ulaşım araçları olarak günlük kısa mesafeler için idealdir. Ancak, otobanlara çıkıp çıkmama konusunda endişeleriniz olabilir.

50cc Motor Otobana Çıkabilir mi?

Yasal olarak, 50cc motor hacimli motosikletler çoğu ülkede otobanlara çıkamaz. Bunun nedeni, bu araçların otoban hızlarına ulaşmak için yeterli güce sahip olmamasıdır. Otobanlarda genellikle 110 km/s veya daha yüksek hız sınırları bulunur ve 50cc motosikletler bu hızlara güvenli bir şekilde ulaşamaz.

Alternatif Ulaşım Seçenekleri

50cc motosikletinizle otobanlara çıkamayacaksanız, alternatif ulaşım seçeneklerini değerlendirmelisiniz:

• Toplu Taşıma: Otobüs, tren veya metro gibi toplu taşıma araçları otobanlara çıkabilir ve sizi varış noktanıza götürebilir.
    • Araba: Bir arabanız varsa, otobanları kullanarak seyahat edebilirsiniz. Ancak yakıt maliyetleri ve trafik sıkışıklığı gibi faktörleri göz önünde bulundurmalısınız.
    • Daha Büyük Motorlu Motosiklet: Daha büyük motorlu bir motosiklet satın almak, otobanlarda güvenli bir şekilde seyahat etmenizi sağlayacaktır. Ancak daha büyük motorlar daha pahalıdır ve daha fazla yakıt tüketir.

Sonuç olarak, 50cc motor hacimli motosikletler günlük kısa mesafeler için uygundur, ancak otobanlara çıkmaları yasalara aykırıdır ve güvenli değildir. Alternatif ulaşım seçeneklerini değerlendirerek otobanlardaki seyahatlerinizi güvenli ve yasal bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şehir içi, sokak ve mahalle araları, E5 yanyol gibi yerler için ideal ancak otobana E5'e çıkarım diyorsanız hiç kullanışlı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranormal Paranoyak kullanıcısına yanıt
    Hocam 80ccye çeviricem otobanda 70-80 altına düşmemek için çok fazla çıkmayacağım zaten arada sırada bir Kadıköy’e gitmek için sorun olur mu

• Kısa mesafe kullanımda sıkıntı olmaz hocam.

• 50cc'lerin otobana çıkması yasak zaten
  • Emre D kullanıcısına yanıt
    doğru hocam lakin polisler sıkıntı çıkarmıyor bu araçlara hgs bile veriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Txrboz -- 2 Aralık 2018; 9:18:34 >
  • müstakil evinin bahçesi dışında bir kullanım tavsiye etmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok daha neler. Abartmayin. Evinin salonunda sursun oldu olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam isterseniz kumandalı araba devresini takıp 2 tekerlekte ekleyip kumandalı araba gibi oynayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Txrboz

hocam isterseniz kumandalı araba devresini takıp 2 tekerlekte ekleyip kumandalı araba gibi oynayayım

hocam dalga geçmiyorum, 50 cc ne yokuş çıkar ne öndeki aracı sollar yani benim düşüncem bu
  • Dün test sürüşü yaptım gayet güzel çıkıyor yokuşları tek kişilik için gayet yeterli

• Txrboz kullanıcısına yanıt
    ilk motorum 2008 model sıfır ybr 125 idi. İlk günlerde 1den 2ye atınca önü yerden 20-30 cm havaya kalkardı ama sonradan sonraya o performanstan eser kalmadı, bu düşünülmesi gereken birşey bence. Bir de illaki 2 kişi bineceğin zamanlar olur, yine de karar senin tabi.
  • Zaten alma amacım şehir içerisinde gezmek bunu yeterli düzeyde karşılayacağını düşünüyorum evden okula sinemaya bazen Kadıköy’e gitmek

• Txrboz kullanıcısına yanıt
    peki hocam, şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
  • teşekkür ederim
  • Aldınız mı?

• Paranormal Paranoyak kullanıcısına yanıt
    yok hocam beni kesmedi gittim test ettim çok kalitesiz bir alet parasını hak etmiyor
  • Doğrudur hayırlısı olsun. A2 ehliyet almak şart oldu desene bize

• Şekil önemli değil dersen şuna da bakabilirsin. Motor gücü 100cc gibi ama 50cc. 100-120 km hızlara çıkabiliyor. Seri ve güçlü makina. Tipi bana hitap etmediği için almadım yoksa fiyat performans olarak güzel motor aslında. Fiyatı da 4000 TL.

www.sahibinden.com
    Shinari Taipar 50 CC Motosiklet Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Motor İlanları sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-shinari-50-cc-ler-in-en-guclusu-b-sinifi-kullanim-sigorta-bandrol-yok-600980221/detay

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.