Hocam merhaba. QE55Q60TAUXTK 55" kodlu samsung q60 serisinden tv almayı planlıyorum. Bazı kaynaklar 50hz , bazı kaynaklar 60hz görüntü tarama hızı destekler diyor. PS5 ile kullanmayı planlıyorum bu tv yi. 60 fps oyunları destekler mi ? Çok fazla bilgi kirliliği var bu konuda. Günlerdir araştırma yapıyorum net bir bilgiye hala ulaşamadım. Bana bir ışık tutun lütfen. |
50HZ'mi 100HZ'mi? Nedir bu 'Tazeleme Oranı' (3. sayfa)
-
-
50 HZ destekliyorsa 60HZ de destekler kardeşim, daha önce de belirtmiştim. -
Anladım hocam teşekkür ederim. İnan ki beynim bulandı 3-4 gündür. 60 Fps oynatır yani oyunları. 120fps oyun göreceğimize pek inancım yok o yüzden q60t serisi yeterli olur sanırım.
-
q60t modelinin motion performansı pek tatminkar değil oyun konusunda üzebilir almadan önce mutlaka usb spor yarış tenis vs içerikler atıp deneyin derim
-
7000 lira civarında başka önerebileceğiniz tv ler var mıdır peki ?
Bir de doğru anladım değil mi 60fps gösterir ama tatminkar değil diyorsunuz ?
edit: lg nanocell modelleri nasıldır mesela bilginizz varsa ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyBoT54 -- 21 Şubat 2021; 22:39:35 > -
nanocellerden samsungun tu serisinden uzak durun alınacak tv ler değil o fiyata q60t modelinden iyi tv bulamazsınız hocam motion performansı haricinde gayet tatminkar bi model
-
55inch bakıyorsanız indirimle 7600 e falan xh90 alanlar oldu bu bütçeye çıkabilirseniz aradaki farka kesinlikle değer her konuda
-
Anladım hocam. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X