Şimdi Ara

50PUS7304 mü 49SM8000PLA mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Tv bakıyorum 3 tv arasında kaldım
    Samsung 50ru7400
    LG 49sm8000
    Philips 50pua7304

Hepsine vatanda inceledim. Hepsi muadil gibi geldi bana çok bilgili değilim yardımcı olursanız sevinirim. Hangisinde sıkıntı yasamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 2 gün önce teknosa'dan 50PUS7304 modelini 3590 TL'ye online sipariş verdim. Lakin internette 10 kişiden 8'i Philips önermiyor bu yüzden şimdiden alacağıma pişman olacakmışım gibi geliyor 🤔🤔

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_karizma -- 22 Aralık 2019; 17:5:5 >
  • 10 kişiden 8 i oneriyorsa neden pişman olacağınızı düşünüyorsunuz anlamadım? Bu arada 58 i tavsiye ediyorlar genelde. Avrupa üretimi olduğu için. Ben canlıda gördüm 50 ve 58 arasında gerçekten fark var bence

• İkisi va panel LG ips panel

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruzgar26

10 kişiden 8 i oneriyorsa neden pişman olacağınızı düşünüyorsunuz anlamadım? Bu arada 58 i tavsiye ediyorlar genelde. Avrupa üretimi olduğu için. Ben canlıda gördüm 50 ve 58 arasında gerçekten fark var bence
    Özür dilerim önermiyor diyecektim imla hatası olmuş. Bugün 3600 joules 8'li Philips akım korumalı priz alıp kurulum aşamasında bi sıkıntı çıkmasın diye hazırlığı tamamladık. Youtube'de inceleme videosunun altında alıp pişman olduğunu söyleyen çok kişiye rastladım bu yüzden aldığım gün bile iptalmi etsem acaba diye düşünmeye başlamıştım. Sonra varsın gelsin bi bakalım o ambilight duygusunu bi de ben evimde yaşayayım dedim. 2 gün içinde gelecekler bakalım inşallah sıkıntısız bi cihaz çıkar

• asi_karizma kullanıcısına yanıt
    Umarım sıkıntı yasamazsınız. Bende bikac model arasında kaldım. Vatana gidip yerinde gördüm güzel bi tv aslında. Işletim sistemi lg d3 seviş philips de android mis. Umarım siz de pişman olmazsınız. Bende bikac hafta içinde alacağım insallah

• Tatoarda T kullanıcısına yanıt
    Ya özür dilerim ama benim çok bilgim yok acaba hangisi daha iyi acaba?

• asiruzgar26 A kullanıcısına yanıt
    Bu üçü arasında seçim yapsam kendi adıma söylüyorum 7400 Samsung derim seçim senin hocam benim fikrim

• valla ilk baktığım tv 50ru7400 dü. fiyatı 3900 civarlarındaydı. hatta 3650 ye düştü. kara cumada biraz daha düsermi derken fiyat şuan 4300 civarlarında.
    58pus7304 vatanda gördüm buradaki yorumlardan sonra aklım ona kaydı açıkçası :) bakalım bekleyip göreceğiz.düşerse alırız düşmezse yapcak bisey yok.
    4500 e kadar başka bir tv bakacağız
  • asiruzgar26 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı hocam

• quote:

valla ilk baktığım tv 50ru7400 dü. fiyatı 3900 civarlarındaydı. hatta 3650 ye düştü. kara cumada biraz daha düsermi derken fiyat şuan 4300 civarlarında.
    58pus7304 vatanda gördüm buradaki yorumlardan sonra aklım ona kaydı açıkçası :) bakalım bekleyip göreceğiz.düşerse alırız düşmezse yapcak bisey yok.
    4500 e kadar başka bir tv bakacağız
    Ben 2 model arasında kalmıştım LG nanocell diye bi tv çıkartmış teknosa'da baktım süperdi hayran kalmamak elde değil. Ama şu lanet ambilight özelliği beni kendine otomatikman çekiyor. Yarın tv geliyor servis ya yarın ya çarşamba gelir ilk izlenimlerimi paylaşırım sizinde kafanızda soru işareti kalmaz. Zaten büyük ihtimalle tv box'umla kullanmayı düşünüyorum

• asi_karizma kullanıcısına yanıt
    49sm8000pla nanocel ama benim çok da hoşuma gitmedi 58pus7304 görünce:) valla bende indirimi bekliyorum. Inerse alicam inmezse mecbur lg ye dönüş yapicam bütçe bu kadar malesef

• quote:

49sm8000pla nanocel ama benim çok da hoşuma gitmedi 58pus7304 görünce:) valla bende indirimi bekliyorum. Inerse alicam inmezse mecbur lg ye dönüş yapicam bütçe bu kadar malesef
    Pazar gece 49sm8200pla yı teknosa.com 3799TL den satıyordu. Outlet falan da yazmıyordu. İyi fiyattı. Vatan ve Migros'da da kampanyaları oluyor bu ürünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_karizma

Ben 2 model arasında kalmıştım LG nanocell diye bi tv çıkartmış teknosa'da baktım süperdi hayran kalmamak elde değil. Ama şu lanet ambilight özelliği beni kendine otomatikman çekiyor. Yarın tv geliyor servis ya yarın ya çarşamba gelir ilk izlenimlerimi paylaşırım sizinde kafanızda soru işareti kalmaz. Zaten büyük ihtimalle tv box'umla kullanmayı düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Hocam tv box kullanmanıza gerek var mı bu cihazda? Android 9 ile geliyordu sanırım, tv box ekstradan bir fayda sağlıyorsa ben de tv box almayı düşünüyorum da. Tabi önce televizyonu kurdurup bi deneyip sonra karar vereceğim tv box için ama fikirlerinizi de bekliyorum.

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Android kutuya gerek yoktur, pus7304 lerde Sony xf90'dan daha hızlı ve yeni bir Mediatek işlemcisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

Hocam tv box kullanmanıza gerek var mı bu cihazda? Android 9 ile geliyordu sanırım, tv box ekstradan bir fayda sağlıyorsa ben de tv box almayı düşünüyorum da. Tabi önce televizyonu kurdurup bi deneyip sonra karar vereceğim tv box için ama fikirlerinizi de bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Bugün öğlen servis gelip kurulumu yaptı. Her hangi bir imza vs. Atmadım gerek yok bizde kaydınız var denildi. Neyse bütün gün tv yi ölçüp biçip tarttım bu kadar rezil bi kumanda ilk defa görüyorum.! Sesle komut dışında adamı verem eder. Tv ayarlarını bulmak 2 saatime mal oldu çünkü her hangi bir options tuşu yok acayip yerlere girip erişim sağlamayı sonunda başardım ve play store yi halen bulamadım içine gömülümü geliyor yoksa apk mı kuruyoruz bilgim yok. + tv box ile sinema sistemini optik bağlantı yaptım ve sonuç maalesef sıkıntı çıkıyor. Tv box ile youtube vs girdiğimde her ikisinden ses geliyor hem sinema sistemi hem tv karasal yayından. Arka planda birini kapatmak gerekiyor yoksa 2 ses karışıyor. 10 yıllık lg lcd tv de böyle sıkıntı yoktu birine girdiğimde diğerini otomatik kapatıyordu. Görüntü kalitesi güzel youtube gerçek 4k alabildim. Kanal favori ayarlaması var ama tv yi kapatıp tekrar açınca favori listesi kayboluyor. En son çare atlanta g5 tv box bağladım. Sanırım artık tv box ile kullanıcam yoksa kafam allak bullak oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.