Şimdi Ara

51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kukaraça

kanal benim değildir

al işte, tam bir rezillik. muhtemelen 9 m^3 de beton taşıyor o mikser o anda, yani 20 ton ek yük aracın yükünün yanında.
    şöyle de bir şey var, santralden çıkıp betonu dökene kadar 1.5 saat kadar vakti var mikserin; şantiye uzaktaysa, bir de mümkün olduğunca tur atıp daha fazla para kazanmak için acele ediyorlar. biz de böyle rezil oluyoruz.

• Cavendish çok büyük bir eforla kazandı bugün. Tırmanışta tam olarak kopmadı, etabı istediği ordan belli oldu.. Yarın güzel olacak sprint finish'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

kanal benim değildir

al işte, tam bir rezillik. muhtemelen 9 m^3 de beton taşıyor o mikser o anda, yani 20 ton ek yük aracın yükünün yanında.
    şöyle de bir şey var, santralden çıkıp betonu dökene kadar 1.5 saat kadar vakti var mikserin; şantiye uzaktaysa, bir de mümkün olduğunca tur atıp daha fazla para kazanmak için acele ediyorlar. biz de böyle rezil oluyoruz.

tutuklanmış daha sonra bu adam , bugün de istanbul etabında ikide bir giriyor insanlar bisikletlilerin yoluna

• rebellin kaza yaptı.
  • Istanbul etabı tam Mark Cavendish için birebir fakat geride kaldı sprintini artırması gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün izmir etabinda evimin onunden gectiler.
    Etixx quick step ile tinkof saxo takimi suluk atti aldim.
    Gercekten cok guzel birsey.
    Hersene izlerim surekli takip ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mas bonet aldı
  • Genel klasman birincisi açıklandı mı kaçırdım orayı

• Torku ilk 10'a girseydi bari son ana kadar takipteydi halbuki...
  • rebellin neden kaza yaptı ekşide köpekten dolayı gibi bir şey gördüm , astanalı biri daha kaza yaptı
  • Çok amatör değil mi ? Özellikle ödül törenlerinde , geçen yıllarda kızların birincileri öpmesi de kaldırıldı ,kim ne yapacağını bilmiyor
  • tam şuanda silahlı koruma kadraja girdi
  • ve bir tur daha bitti
  • Adamın savunmasını çok merak ediyorum doğrusu.

Bu arada dün toplamda 1600 kadar rakım çıkmamış olsam bugün de bisiklete atlayıp sarayburnu tarafına gidecektim de, yorgunluktan ölmek üzereyim. :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Adamın savunmasını çok merak ediyorum doğrusu.

Bu arada dün toplamda 1600 kadar rakım çıkmamış olsam bugün de bisiklete atlayıp sarayburnu tarafına gidecektim de, yorgunluktan ölmek üzereyim. :))

savunmasını bilmiyorum ama polise mukavemet ve sporcuların hayatını tehlikeye attığı için suç duyurusunda bulunulmuş hakkında

http://tr.eurosport.com/bisiklet/cumhurbaskanligi-bisiklet-turu/2015/tur-da-podyum-skandali_sto4702743/story.shtml

cavendishte bir hal vardı zaten , ikinci olduğu için sanıyordum meğer erdoğan yüzündenmiş

rezilliğe bakar mısın ? birde ertem şeneri çağırmışlar bayan sunucu yerine

• böyle organizasyonlarda sporculara saygı duymak gerekiyor ama nerede?
  • quote:

böyle organizasyonlarda sporculara saygı duymak gerekiyor ama nerede?

Artık bu adama yabancılar bile tahammül edemiyor. Bizi heryerde rezil ediyor. Yurtdışında sürekli alay konusu oluyoruz ama o hala kendisini seçilmiş kişi sanıyor.

bu ne lae

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebm1k -- 3 Mayıs 2015; 23:53:03 >

• quote:

cavendish twitterında serzenişte bulunmuş tur yetkilileri hala öyle bir şey yok diyor

birde spikerler ikide bir pro tur olcaz biz diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

cavendish twitterında serzenişte bulunmuş tur yetkilileri hala öyle bir şey yok diyor

birde spikerler ikide bir pro tur olcaz biz diyolar

o mikser geçtikten, insanlar tur güzergahına girdikten sonra çok beklerler.

• Yarisi basindan beri izledim. Cok eksikler var ozellikle son istanbul etabi rezillik oldu. Turuncu renk sporcu sokak kopegine carpti kimse konusmuyor bu olayi. Diger sporcularin da arasina daldi kopek sporcular da baya sasirdi.
    Insaatlarin arasindan gecti hep sporcular. Neden o dar sokaklara sokuyorlar onu anlamadim.

Torkulu sporcular adam gibi derece yapamadi. En sonki odul toreni ayri bir rezillikti. Her sene takip ederim bi yarisi unarim onunuzdeki senelerde cok daha iyisini yapariz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.