Şimdi Ara

51 lik magem hava oldu su oldu(N'lur yardım,yardım edene 10gb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ve arkadaşlar bugun 51 paper mage yim canım kanım
    hava oldu su oldu;
    önce siteye girdim herşey güzeldi dedimki hazır girmişken şifremi değiştireyim uzun zamandır değiştirmiyorum
    ei güzel değiştirdim ve oyuna girdim birde baktım ki
    ŞİFRE KABUL ETMİO
    hemen eski şifremi yazdım onuda kabul etmio
    eee şimdi ne yapcam ben

nolur nolur bana yardım edin ares te türk gm lerden biriyle konişiyim biri bi mail versin eğer bu işimi hallederlerse %100 premium üye olcam sadece minnetkarlıktan

Ayrıca yardım edene 10gb vercem!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordwarrior -- 22 Ekim 2005, 21:36:02 >

• %100 premium üye ne demek?
  • kesin premium üye olcam demek istemis
  • hangi serverdasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

%100 premium üye ne demek?

virgül olcak arada kesin premium olcam diyo yani
  • Ben bir yerden duymuştum zırt pırt şifre değiştiemeyin diye galiba şifreyi kayıt altına alan makina mı her ne ise onda databaselerde bir hata oluşup yazdığınız şifre yerine çok farklı şifre gelebiliyormuş.Benim başıma gelmedi ama bir yerde okumuştum bunu
    Bide şifreni yazarken harf kaydırması yapma imkanın var mı hani karanlıkta falan yazmışsındır 1 yerine 2 falan başmışsındır?
  • yaw benim adam banlanır diye bende şifre yazmıyom
    korkuyomm lanır diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu konu hakkında çok fazla topic açılmasına rağmen sen genede şifreni değiştirmişsin millet bas bas bağırıyo ŞİFRENİZİ ŞU AN DEĞİŞTİRMEYİN diye çünkü sitede sorun varmış sen şifreni değiştiriyosun ama mesela şifreni 123456 yaptın bu şifre sdfjkghdfksjgh diye değişiyo o yüzden geçmiş olsun dostum o charın üstüne bi bardak soğuk su iç
  • quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

bu konu hakkında çok fazla topic açılmasına rağmen sen genede şifreni değiştirmişsin millet bas bas bağırıyo ŞİFRENİZİ ŞU AN DEĞİŞTİRMEYİN diye çünkü sitede sorun varmış sen şifreni değiştiriyosun ama mesela şifreni 123456 yaptın bu şifre sdfjkghdfksjgh diye değişiyo o yüzden geçmiş olsun dostum o charın üstüne bi bardak soğuk su iç

belki öle de olmus olabilir belkide bi harfi yanlıs basmısındır elimden gelen bişi olsa yardım ederim gb fln istemem de ama ark haklı dostum gecmis olsun :(
  • hç hiç hiç mi çare yok
  • bu olaylara en iyi ilaç SOĞUK SU!
  • kenjuro'ya pm at o belki bişeyler yapabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: **Crazy_Dagger**

bu olaylara en iyi ilaç SOĞUK SU!

• aynı olay benimde başıma gelmişti. şifre yanlış diodu sonra siteden adamın ID giriyodu değiştirmeyi dene siteden belki olur
  • Ya benim arkadaşada oldu.2 hafta sonra yeni şifreyi kabul etmye başladı.Sizde çocuğu bilip bilmeden yanlış yönlendiriyonuzBekleyecen mecburen.Sabır......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.