Şimdi Ara

51 lvl Cleric- Str [200 Silk] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    charda az para olsa veya para ile gold alırsanız 80 nuker ile taxi yaptırıp yeterli sp yi toplayım warrior adam edilir.
    o fiyata güzel char bence alps de eu açmasam alırdım hakkatten.

Arkadaşa Hayırlı işler olsun.
  • TAKAS DÜSÜNÜYOMUSUN?
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

str cleric den pek damage bekleme.
    charda az para olsa veya para ile gold alırsanız 80 nuker ile taxi yaptırıp yeterli sp yi toplayım warrior adam edilir.
    o fiyata güzel char bence alps de eu açmasam alırdım hakkatten.

Arkadaşa Hayırlı işler olsun.

doğru söylüyorsun cleric olarak pek birşey vurmuyor ama. warior skilleri bu kadar geri olmasına rağmen. kendi lvling 1.2 k cirit olarakta 2.4 arası çakıyor. elindeki 45+1 2 handedla
  • quote:

Orjinalden alıntı: o.gmc

TAKAS DÜSÜNÜYOMUSUN?

evet vereceğin chara bağlı tabi
  • iyi satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fahrettin89

iyi satışlar

teşekkür ederim kardeşim.
    konu hâlâ güncel char satılmadı.
    konuştuğumuz bir iki arkadaş var ama sonuçlanmadı.ü
    fiyat 30 ytl ufak bir pazarlık edebiliriz.Neyini edeceksek.
  • up yaw alan yokmuuu. sadece 30 lira
  • up
  • Hayırlı satıslar
  • oyunda yeniyim ama oyuna başlamamı sağlayan ark ım 54 lwl cleric. full int. offering skiliyle hayvani dmg ler atıyo. diğer skilleri de yabana atılır gbi diil.
    bunu cleric dmg vurabilrmi diyen kişi için sölüorm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snookey

oyunda yeniyim ama oyuna başlamamı sağlayan ark ım 54 lwl cleric. full int. offering skiliyle hayvani dmg ler atıyo. diğer skilleri de yabana atılır gbi diil.

ama bu full str hocam dikkat ettiysen yoksa cleric damage vurmaz demedik de str olduğu için vuracağı damage peh hayırlı olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reo_91

Hayırlı satıslar

teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

quote:

oyunda yeniyim ama oyuna başlamamı sağlayan ark ım 54 lwl cleric. full int. offering skiliyle hayvani dmg ler atıyo. diğer skilleri de yabana atılır gbi diil.

ama bu full str hocam dikkat ettiysen yoksa cleric damage vurmaz demedik de str olduğu için vuracağı damage peh hayırlı olmaz

evet cleric pek vurmuyor.
  • up
  • quote:

evet hayvani dmg vuruyor ama manyanglara :D

str olduğu için cleric diye bakmayınız. warior olarak kasıldı char. oyun içi golda yada 30 ytl ye yada 200 silk e satıyorum. Oyun içi gold teklifleriniz bekliyorum. Char olympus ta. Yan char olarak kullanabilirsiniz. 22int 20 str basıyor ve phy.def. mag. def arttıran skillerde var. Süper defans ekliyor. Bless skilide cabası. Zaten buflarla beraber çektiğim carecter ekranına bakabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kizil_shaman

ayıptır sorması cleric demage vuruyormu sp kasmak lazım olacak ya
    :d

partylere cleric olarak girersen atak yapmana gerek kalmaz warrioru adam ettikten sonra istediğin haliyle partylere girersin yada warriorla kasarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

Orjinalden alıntı: kizil_shaman

ayıptır sorması cleric demage vuruyormu sp kasmak lazım olacak ya
    :d

partylere cleric olarak girersen atak yapmana gerek kalmaz warrioru adam ettikten sonra istediğin haliyle partylere girersin yada warriorla kasarsın

zaten car şu anda dediğin yol ile kasılıyor. taxilere bile bedava alıyorlar bazen :D geçen 52 adam mujigilerde taxi yapıyordu. bende girdim sadece buff yaptım taxi parasınıda bölüştük bir sürüde exp gelmişti :D

fiyat gayet uygun. 51 lvl full str arkadaşlar sadece 30 ytl.

• up ! yokmu ilgilenen.
  • 53 lw sword shield var istersen takas olabilir??? full int rev 6 dan bakabilirsn çarın adı spinelli
  • quote:

Orjinalden alıntı: MATRAXERCAN

53 lw sword shield var istersen takas olabilir??? full int rev 6 dan bakabilirsn çarın adı spinelli

dostum rev6 da charı bulamadım istersen msn ye gel konuşalım. msn yi pm le attım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.