str cleric den pek damage bekleme. charda az para olsa veya para ile gold alırsanız 80 nuker ile taxi yaptırıp yeterli sp yi toplayım warrior adam edilir. o fiyata güzel char bence alps de eu açmasam alırdım hakkatten.
Arkadaşa Hayırlı işler olsun.
TAKAS DÜSÜNÜYOMUSUN?
quote:
Orjinalden alıntı: isa6n
str cleric den pek damage bekleme. charda az para olsa veya para ile gold alırsanız 80 nuker ile taxi yaptırıp yeterli sp yi toplayım warrior adam edilir. o fiyata güzel char bence alps de eu açmasam alırdım hakkatten.
Arkadaşa Hayırlı işler olsun.
doğru söylüyorsun cleric olarak pek birşey vurmuyor ama. warior skilleri bu kadar geri olmasına rağmen. kendi lvling 1.2 k cirit olarakta 2.4 arası çakıyor. elindeki 45+1 2 handedla
quote:
Orjinalden alıntı: o.gmc
TAKAS DÜSÜNÜYOMUSUN?
evet vereceğin chara bağlı tabi
iyi satışlar
quote:
Orjinalden alıntı: fahrettin89
iyi satışlar
teşekkür ederim kardeşim. konu hâlâ güncel char satılmadı. konuştuğumuz bir iki arkadaş var ama sonuçlanmadı.ü fiyat 30 ytl ufak bir pazarlık edebiliriz.Neyini edeceksek.
up yaw alan yokmuuu. sadece 30 lira
up
Hayırlı satıslar
oyunda yeniyim ama oyuna başlamamı sağlayan ark ım 54 lwl cleric. full int. offering skiliyle hayvani dmg ler atıyo. diğer skilleri de yabana atılır gbi diil. bunu cleric dmg vurabilrmi diyen kişi için sölüorm.
quote:
Orjinalden alıntı: snookey
oyunda yeniyim ama oyuna başlamamı sağlayan ark ım 54 lwl cleric. full int. offering skiliyle hayvani dmg ler atıyo. diğer skilleri de yabana atılır gbi diil. bunu cleric dmg vurabilrmi diyen kişi için sölüorm.
ama bu full str hocam dikkat ettiysen yoksa cleric damage vurmaz demedik de str olduğu için vuracağı damage peh hayırlı olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: Reo_91
Hayırlı satıslar
teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: isa6n
quote:
ama bu full str hocam dikkat ettiysen yoksa cleric damage vurmaz demedik de str olduğu için vuracağı damage peh hayırlı olmaz
evet cleric pek vurmuyor.
up
quote:
evet hayvani dmg vuruyor ama manyanglara :D
str olduğu için cleric diye bakmayınız. warior olarak kasıldı char. oyun içi golda yada 30 ytl ye yada 200 silk e satıyorum. Oyun içi gold teklifleriniz bekliyorum. Char olympus ta. Yan char olarak kullanabilirsiniz. 22int 20 str basıyor ve phy.def. mag. def arttıran skillerde var. Süper defans ekliyor. Bless skilide cabası. Zaten buflarla beraber çektiğim carecter ekranına bakabilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: kizil_shaman
ayıptır sorması cleric demage vuruyormu sp kasmak lazım olacak ya :d
partylere cleric olarak girersen atak yapmana gerek kalmaz warrioru adam ettikten sonra istediğin haliyle partylere girersin yada warriorla kasarsın
quote:
Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^
quote:
Orjinalden alıntı: kizil_shaman
ayıptır sorması cleric demage vuruyormu sp kasmak lazım olacak ya :d
partylere cleric olarak girersen atak yapmana gerek kalmaz warrioru adam ettikten sonra istediğin haliyle partylere girersin yada warriorla kasarsın
zaten car şu anda dediğin yol ile kasılıyor. taxilere bile bedava alıyorlar bazen :D geçen 52 adam mujigilerde taxi yapıyordu. bende girdim sadece buff yaptım taxi parasınıda bölüştük bir sürüde exp gelmişti :D
fiyat gayet uygun. 51 lvl full str arkadaşlar sadece 30 ytl.
up ! yokmu ilgilenen.
53 lw sword shield var istersen takas olabilir??? full int rev 6 dan bakabilirsn çarın adı spinelli
quote:
Orjinalden alıntı: MATRAXERCAN
53 lw sword shield var istersen takas olabilir??? full int rev 6 dan bakabilirsn çarın adı spinelli
dostum rev6 da charı bulamadım istersen msn ye gel konuşalım. msn yi pm le attım.