Bildirim
512+512+256 Ram Birlikte Çalışırmı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
çalışır bence.. -
Bi sorun olmaz çalışır -
ram gelince üç rami takıyorum ozaman teşkkür ederim yardımlarınız için. -
anakartın destekliyorsa zaten aynı marka sorun cıkmaz ama anakartında destekler cok buyuk olasıklıkla fazla buyuk değil ramler -
evet anakart 3gb ram kadar destekliyor. benim tereddüt etmem ram lerden birisinin 256 olmasıydı . diğerleri iki adet 512 ram, teşekkür ederim yardımlarınız için -
Ram boyutu önemli değil. (gb olarak)
Frekans tutmazsa çalışmayabilir. Ve ya görmez 256 yı.. -
dostum eğer desteklemz ise bios güncelle ama anlattığına göre frekans farkı yok ve çok rahat çalışacaktır i günlerde kullan -
ben kasar diye biliyorum ama genede sen bilirsin -
Mhzlerinin uyması gerekir çalışsa bıle mhz leri farklı ise mavi ekrana düşer zaman zaman. -
quote:
Orjinalden alıntı: yaramazprens
ben kasar diye biliyorum ama genede sen bilirsin
Way be RAM takınca kastığını da öğrenmiş olduk böylece -
Bazı anakartlarda sorun çıkarıp çalışmayabiliyor anakartın kılavuzuna bak orda yazar olmazsa dene meraklanma bozulma felan olmaz çalışıp çalışmadığını görürsün
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- lenovo z500 ekran parlaklığı sorunu
- digital vibrance sıfırlanıyor
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- youtube kullanılamayan video gizlendi
- internet hızlandırıcı
- komut istemi
- dlss nedir
- ekran videosu alma
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X