Şimdi Ara

512 ati saphire ekran kartı pes 2008 kasıyo neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 512 ati saphire x1650 pro 128 bit ekran kartı aldım pc de 1 cb rem mevcut ama buna rağmen
    pes 2008 oyunu kasıyo neden işlemcim 2.8 GHZ yardım bekliyorum saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_karaoglan -- 22 Ocak 2009; 18:35:13 >

• Oyun orijinal mi ?

Değilse muhtemelen crackten kaynaklanıyordur.. Farklı bir crack kullanmayı deneyin.. Özellikle kullanıcılardan olumlu not/yorum almış cracklerden bulmaya çalışın..
  • Ekran kartı sürücüsünün son versiyonu yüklü değilse güncellemek gerekebilir.
  • dostum ellerinle yazmışsın x1650 pro die bu çok eski bir chipset
    arkadaşlar ekran kartı alırken lütfen bellek miktarına aldanmayın ekran kartı işinde en önemli nokta çipset ve veri yoludur BOYUTA ALDANMAMAK GEREKİR
    şunu da belirtiyim ben o kartı genelde on boardı olmayan ve fazlaya ihtiyacı olmayan PC lerde kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dustyboy

Ekran kartı sürücüsünün son versiyonu yüklü değilse güncellemek gerekebilir.

evet güncellemede yaptım ama yine çok hafif kasıyo yalnız şunu söyleyebilirim türkçe yama yapınca oluyo denedim araştırdım yama yapıldığından olduğunu çoğu kişide sölüyo alakanıza teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_karaoglan -- 23 Ocak 2009; 10:20:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: walkererdem

dostum ellerinle yazmışsın x1650 pro die bu çok eski bir chipset
    arkadaşlar ekran kartı alırken lütfen bellek miktarına aldanmayın ekran kartı işinde en önemli nokta çipset ve veri yoludur BOYUTA ALDANMAMAK GEREKİR
    şunu da belirtiyim ben o kartı genelde on boardı olmayan ve fazlaya ihtiyacı olmayan PC lerde kullanıyorum

walkererdem üstad
    benim pc 1cb rem
    ati saphire 512 x 1650 pro 128 bit ekr kart
    pentuyum 4 cpu 2.80GHz
    2.80 ghz
    agp DDR
    buna uyumlu yani kasaya uyacak marka modsl kart önerebilirmisin.

• quote:

Orjinalden alıntı: h_karaoglan

walkererdem üstad
    benim pc 1cb rem
    ati saphire 512 x 1650 pro 128 bit ekr kart
    pentuyum 4 cpu 2.80GHz
    2.80 ghz
    agp DDR
    buna uyumlu yani kasaya uyacak marka modsl kart önerebilirmisin.

Burası yeri değil ama madem sormuşsunuz ben de kendimce yanıtlayayım.. öncelikle ben olsam yukarıdaki sisteme para harcamazdım.. bir an evvel bence yeni bir sistem toplayın .. en azından x38 chipset bir anakart ve böylelikle ddr2 belleklere,c2duo veya quad işlemciye ayrıca pci-e ekran kartına kavuşmuş olursunuz.. anladığım kadarıyla oyun tutkunu birisiniz.. eeh durum böyle olunca sisteminizi güncel tutmanız gerekir optimum performans alabilmek için..

• AWALLABİLLA doğru sölüyosun yeni pc alacam ben futbol oynuyorum pes 2009 yükledim bu oyunu kasmadı sorunsuzca oynuyorum 2010 kasarsa yeni pc gerekecek alakana teşekkür ederim bilgi paylaştıkca güzeldir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.