Şimdi Ara

512 k g.shdsl ve web hosting hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese selam, benim tam 100 tane web sitem var ve hepsi şirket sitesi, yani çok faal olmayan siteler, ben hosting firmasına ve kullandığım internete aylık 140 ytl para ödüyorum, 512 k g.shdsl bağlantı açsam bana aylık 139 ytl ye maal oluyor. bitane sunucu kursam bu bağlantıya 100 tane web sitesini kaldırırmı ? bu siteler çok faal çalışan siteler değil ? en baba ziyaret edileni günlük 20 kişi tarafından ziyaret ediliyor. hani mevzuu para değilde en azından gözümün önünde olur herşey istediğim an yedek alabilirim ?

sizce bu bağlantı yeterlimidir ?

• Fiyat farkı zaten çok az. Fazla olsa bile ben olsam kesinlikle bir dc ile çalışırdım. G.shdsl ile sıkıntı çekersiniz muhtemelen.
  • 512k 139 ytl o nedir öyle ya?

4mbit(1mbit upstream) adsl ve static ip 92ytl. eğer oturduğun yerde tellcom(quicknet) varsa 5mbit up/down 29ytl. 512k için 139 ytl saçma bir fiyat gibi geldi bana.

ayrıca 100 sitenin ayarlarını yapman ve sorunsuz bir şekilde çalıştırman zor bir iş. webserver, mailserver, ftp hepsinin ayarlarını yapacaksın çok fazla vaktini alır. şuanki durumunun çok daha iyidir bence.

birde evde serverın varsa tatile filan gittiğinde kapatman gerekir. kapatmazsanda aklın orada kalır. benim oyun serverlarım evde oradan biliyorum :)

100 site için öyle bir işe girişmeni tavsiye etmem.
  • 139YTL'nin yanında elektrik faturası da var. Ayrıca elektrik kesintilerinde ne yapmayı düşünüyorsunuz? Şu anki hali ile devam etmeniz çok daha sağlıklı olacaktır.
  • ben sana yapiyim illa daha az para vericem derse 100 ytl ye ilgilenirsen satis@hostingbilisim.com
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.