Şimdi Ara

'512 MB RAM'li cihazlarda bazı Windows 10 özellikleri kısıtlanabilir' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizi bilmem ama ben Lumia 520'yi 800 liranın altındaki herhangi bir Android'le değişmem.

• Bu haberi okuyalı bir hafta oldu neredeyse belkide geçmiştir.
    Bu arada arkadaşlar şu yukarıdaki EFSANE gotham'ı ciddiye almayım Windows phone kısmının trolüdür kendisi
  • L625 525 ten daha iyi oyun oynatıyorsa burda bi'şeyleri sorgulamak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmahir

quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

Hani nerede WP10 hepsine gelecek içiniz rahat olsun diyenler

WP bu güven olmaz kırpa kırpa verir asıl güzel olanı kendi yeni çıkardığı telefonlara verir

Siz de sap gibi kalırsınız :))))

Habere dikkatli oku pembe barbunya. Hepsine gelecek kısıtlama olacak diyor adam. Vermicez demişmi? Trollük yapacaksan bari yalan yanlış yapma. Okumanda mı yok?

Sen de biraz mesajlara göz at güzel kardeşim. Attığım postlarda bunun yanıtını verdim biricik kardeşim.

Ha eksik gelmiş ha gelmemiş benim için fark etmez gelmemesi bile daha iyidir kardeşim. Yapacaklarsa adam gibi yapsınlar her cihaza versinler kardeşim. Eğerki aksaklıklar çıkacaksa da çok daha öncesinden basın açıklaması yapıp bu durumu söylesinler kardeşim.

Bu forumda aylardır WP fanboyları alın içiniz rahat olsun hepsine WP10 gelecek diye milleti kandırdılar kardeşim.Sonuçlar ortada kardeşim. Benim biricik 512 MB Ramli kardeşlerimin neyi eksik?? Ha eksik gelmiş ha gelmemiş benim için fark yok kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rawden

Niye hakkımı kötüye kullanmış olayım ki. Banlanmayı hak ediyorsunuz.

O zaman niye buradayım hala kardeşim? Demekki admin kardeşlerimiz uygun gördüler kardeşim. Neyse kardeşim artık attığım şikayetle admin olma şansın kalmadı güzel kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

wp stabil falan hikaye. anneme kullansın diye l620 aldım. sade, ufak ve şık bir telefon. wp kullanması da kolay olur dedim. en son çıkan büyük güncellemeden sonra (cyan mıydı neydi) telefon kasıyor. 2dk görüşme yapıyorsun alev alacak neredeyse. pili de az kullanımla ancak 1 gün gidiyor. internette baktım bu konuda çok şikayet var. madem cihaz kaldırmıyor çıkarmasaydı o zaman microsoft ya da zamanında "az donanımla iyi çalışyor" diye artistlik yapmak için düşük donanım koymasaydı. ben 500liraya almıştım ama 750liraya falan da satıldı bu cihaz. hatta aynı donanımdaki bazı üst modeller 1000liraya kadar çıktı. hem ucuz değil hem dandik. neyse gittim servise verdim bakalım ne olacak.

Helal olsun kardeşim SAKIN SUSMA BAŞ KALDIR güzel kardeşim

• quote:

Yaptığı şey legalmiş! O yüzden banlanıcak bir durumu yokmuş! Ben bıraktım uğraşmaktan 0-12 yaş grubu ile sizde aynını yapın hocam zaman kaybı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Şu foruma yönetici olursam her gün 1 günlük ban atacağım GOTHAM CITY'ye. Ertesi gün ban süresi dolacak hemen bir daha atacağım. Her gün bu zevki tadacağım.

biz bıktık adam yazmaktan bıkmadı merak ediyorum kaç kişi bloklamış bereket versin en azından alıntılı mesajlarını görebiliyorum

Tahmin et kardeşim. Oyun vakti kardeşim. Eğlenerek öğrenelim canım kardeşim.

Kardeşim ❤️❤️❤️

Eyvallah kardeşim

Sen bu kardeş ayağını kızlara da çekmiyorsun değil mi? Sonra boşta kalırsın demedi deme ibrahim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: şakirdayı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Şu foruma yönetici olursam her gün 1 günlük ban atacağım GOTHAM CITY'ye. Ertesi gün ban süresi dolacak hemen bir daha atacağım. Her gün bu zevki tadacağım.

biz bıktık adam yazmaktan bıkmadı merak ediyorum kaç kişi bloklamış bereket versin en azından alıntılı mesajlarını görebiliyorum

Tahmin et kardeşim. Oyun vakti kardeşim. Eğlenerek öğrenelim canım kardeşim.

Kardeşim ❤️❤️❤️

Eyvallah kardeşim

Sen bu kardeş ayağını kızlara da çekmiyorsun değil mi? Sonra boşta kalırsın demedi deme ibrahim.

Kızlar yakamdan düşmüyor kardeşim

• GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    Sen ne ayaksın birader?
    Mesajlarını direk geçiyorum artık ama her konuda senin mesajlarını görmek şu forumdan aldığım zevki kaçırmaya başladı
    Bir de herkese kardeşim şöyle böyle yok her soruya cevap vermeler felan sanki özgüveni yüksekmiş gibi tavırlar...
    Bu forumda senin kadar işsiz saygısız laftan anlamayan birini daha görmedim YETER artık
    ban yemiyorum diye her konuyu sabote ediyor ban yemek için kotu söz mu söylemesi lazım ey adminler!
    Yazılı olmayan saygı kuralları da var bu ne artık atın bu bölümden gitsin hayır mesaj başına para mı alıyor ne yapıyor belli de değil ağır işsizin!

• kıstlanabilir ama çalışmıyor değil en azından. android 512 ramda açılamıyor bile tüm özellikleri çalışsa ne olurki? kullanamadıktan sonra

• quote:

Microsoft şirketinin marka değerine zarar verici açıklamaların kanuna aykırı. Ona göre.

Edit: Arkadaşlar GOTHAM CITY'yi bloklayanlar kulübü kurmayı planlıyorum kim katılır

EFSANEYİM demiştim kardeşim.
  • quote:

quote:

Microsoft şirketinin marka değerine zarar verici açıklamaların kanuna aykırı. Ona göre.

Edit: Arkadaşlar GOTHAM CITY'yi bloklayanlar kulübü kurmayı planlıyorum kim katılır

EFSANEYİM demiştim kardeşim.

• android de yaşanılan bir durum
    ama android çalıştırmam etmem demiyor süründürürüm diyor

bu arada firefox OS elbet bir şekliye güzel giriş yapacak :)
    sabırla beklemedeyiz :D

• Cok komik insanlar var gerçekten. Apple en ust modeline verdiginin 10 da 1 i ozelliginde guncellemeyi eski telefonlarina verirken kral Apple helal Apple derler Microsoft ayni isi yapinca akillarinca dalga geceler. Tamam anlıyorum ederinin cok uzerinde para bayiliyorsunuz ama capsizca savunmak adina her android, wp haberlerini kirletmeyin kardesim.

Ben Microsoft'a sadece su acidan kiziyorum. Sahane otesi tasarimli lumia 1520'yi almak icin afedersiniz bi tarafimi yirtarken aptal Microsoft hala marketi 5 para etmeden oteye getiremedi. Bu kafayla nasıl buyuk satislar yapmayı planliyorlar anlamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiyaka1903

Cok komik insanlar var gerçekten. Apple en ust modeline verdiginin 10 da 1 i ozelliginde guncellemeyi eski telefonlarina verirken kral Apple helal Apple derler Microsoft ayni isi yapinca akillarinca dalga geceler. Tamam anlıyorum ederinin cok uzerinde para bayiliyorsunuz ama capsizca savunmak adina her android, wp haberlerini kirletmeyin kardesim.

Ben Microsoft'a sadece su acidan kiziyorum. Sahane otesi tasarimli lumia 1520'yi almak icin afedersiniz bi tarafimi yirtarken aptal Microsoft hala marketi 5 para etmeden oteye getiremedi. Bu kafayla nasıl buyuk satislar yapmayı planliyorlar anlamiyorum

Ama Apple gerçekten kingdir kardeşim. Logosu yeter kardeşim. Yasak Elma kardeşim. Çok şık bir düşünce bence güzel kardeşim.
  • o kadar da olsun artık, windows phone 10 diyor adamlar
  • GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    Hadi abisi ötede oyununu oyna hadi,gülüm

• e bunu herkes biliyor zaten.ama yine de güncellemenin geliyor olması ve hiçbir zaman performans olarak geriye GİTMEMESİ tek başına büyük bir ARTIdır.

Kimileri 2 gün sonra unuturken telefonlarını,Microsoft yıllarca desteğini sürdürüyor,her ürününde hem de!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Yaptığı şey legalmiş! O yüzden banlanıcak bir durumu yokmuş! Ben bıraktım uğraşmaktan 0-12 yaş grubu ile sizde aynını yapın hocam zaman kaybı

Her zaman legal işler yapmışımdır kardeşim. İllegale harama asla bulaşmadım güzel kardeşim.

İlk 6 ay anne sütü önemli tabi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.