Şimdi Ara

512MB GDDR3 256Bit NVidia 9800GT AMP!{ZOTAC} - 512MB GDDR3 256Bit ATi HD4850{HIS} (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: dodocan

walla yazık forumda bilgisiz sayısı artıyor bide körcahil savunuyorlar kartları 8800gt=9800gt nin rakibi hd4830 dur hd4850 nin rakipi ise 9800gtx/9800gtx+ dostum ben sana hd4850 öneriyorum millet demişki referans tasarım alınmaz bilnemne sizin o bayıldıgınız 9800gt amp sanki referans tasarım diil adamı sinir etmeyin üstüne bir amp yazmışlar hızı arttırmışlar alın size kart demişler referans tasarım hd4850 yi kullanmasını bilirseniz ısı sorunu yaşamazsınız kart isterse 120 derecede çalışsın sorunsuz çalışıyorsa sorun yoktur ısı sorununu çok büyütüyorsunuz hala 9800gt amp ı savunan adam varsa ben birşey demiyorum

Önce şu soruya cevap verin 9800gtx 9800gt den ortalama yüzde kaç hızlı.
  • Isı her elektronik nano devrede kaçak akım miktarını arttırır.Kaçak akımsa veri işleme elemanlarının hatalı sonuş vermesine neden olur. Hatalı sonuç denetleyiciden döner ve denetleyici tekrar Aynı işlem birimine yeniden hesapla der. Bu git gellerde hem performansı düşürür hemde elektronik tabloda bulunan özellikle transistörlerin ömrünü kısaltır.
    Ayrıca stok soğutucuların tek slot kaplayanların ses seviyesi acaip rahatsız edici. Benim zotac 8800gt de tek slottu . Yüklendiğimde oyun vs resmen kafa şişiriyordu. Sonra mecbur tekrar masraf yapıp articcooling in bir soğutucusunu aldım. Benim ki kıssadan hisse. alırken sessiz ve iyi soğutulmuş bir kart almak sonradan rahatsızlık sebebi ile soğutucu almaktan hem daha ucuz hem kartı garanti dışına çıkarmıyor. Tavsiye sebebim budur.
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatli22 -- 26 Şubat 2009; 9:32:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.