Şimdi Ara

5210G Kablosuz Yayını Kabloluya Çevirme Modem ile Hem Kablolu Hem Kablosuz Yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktanda anlaşılacağı gibi karışık bir durum var

2 adet 5210G ve 2 adet modem vardır. Telefon hattı ile gelen interneti 1.modeme bağlıyorum modemden çıkan kabloyu Ap modunda çalışan 1.5210g ye takıyorum bu yayını yapıyor cep telefonundan bilgisayardan girilebiliyor. Daha sonra 2.5210g kablosuz yayını Client modunda alarak kablolu olarak evin içine laptopbıma alıyorum, burada da problem yok internete girebiliyorum. Şimdi asıl istediğim olay şu : 2.modemim(4portlu ve kablosuz) ile hem masaüstü bilgisayarıma kablolu hem laptopbıma kablosuz hemde mobil cihazıma kablosuz bağlanmak istiyorum.Modemde gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra kablosuz olarak laptopbım bağlanıyor ama mobil cihazım(GMDiscovery) ip alamadığından bağlanamıyor eğer el ile ip verildiği zaman bağlantı sağlanıyor.

TPlink sevisini aradım dakikarca konuştum çözüme ulaşamadık , yokmu bir anlayan yardımcı olursanız çok teşekkür ederim

Saygılar

• merhaba 5210g cihazlarının enson güncellemelerini yükledinizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup ünal

merhaba 5210g cihazlarının enson güncellemelerini yükledinizmi

Hayır yüklemedim ama 5210g ler birbirleri arasında internet alışverişi yapıyor

http://www.tp-link.com.tr/support/download/?model=TL-WA5210G&version=V1#tbl_j buradan mı indirmem gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ballyunuvar -- 17 Mart 2015; 0:13:28 >
  • evet o linkten yükleyebilirsiniz yalnız versiyon 1 veya 2 mi ona dikkat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup ünal

evet o linkten yükleyebilirsiniz yalnız versiyon 1 veya 2 mi ona dikkat edin

teşekkürler deneyip tekrardan yazağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.