Şimdi Ara

529 TL C5 Mobile Noa 4.5G Snapdragon 615/2GB Ram/16GB Rom/13Mp-8Mp Kameralı Telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
16.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    397 tl nerden çıktı başlıkta 475 tl yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün fiyatına göre iyi ancak garanti bozularak kadar gibi duruyor. Bu sebeple Vestel daha iyi bir alternatif olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş 397 TL'ye Preo aldım demis, birisi ona cevap olarak güzel fiyat görsem alırdım demiş, siz de ikinci kişiye cevap olarak halen stokta var demişsiniz. Ben de nerede var diye sordum Preo 397TL'ye. Başlıktaki telefondan bahsedilmiyordu bu mesajlarda.

• Fırsat güncel
  • Alınırmı bu telefon arkadaşlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kağıt üzerinde bu fiyata alınabilecek en iyi telefon gibi duruyor ama kullanmadan bilinmez, bende anneme almayı düşünüyorum

• Ürün arkadaşta var yedek telefon olarak. Uygulama yuklemedik sayılır root yapip Google in gereksiz gördüğümüz uygulamalarını sildik ama rom yinede yavas geldi. Custom rom bulunup atılsa iş görebilir. Sadece arama yapmak mesaj WhatsApp için kullanırım dersenizde iş görebilir. 4.5 g hızlı çalışıyor.

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada şöyle bir yorum var.

Arkadaşlar cihaz tam fiyat performans cihazı tavisye ederim. eğer custom rom seviyorsanızTLC M3G diye aratırsanız bir çok rom var. Kamerası sony lense sahip

Denemek isterseniz romları şu linkten indirebilirsiniz

https://www.needrom.com/category/tcl/m3g/

• anne telefonu olur mu beyler, ne dersiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

Bir arkadaş 397 TL'ye Preo aldım demis, birisi ona cevap olarak güzel fiyat görsem alırdım demiş, siz de ikinci kişiye cevap olarak halen stokta var demişsiniz. Ben de nerede var diye sordum Preo 397TL'ye. Başlıktaki telefondan bahsedilmiyordu bu mesajlarda.
    hatlar karıştı

• 2. Elde başka telefonlara yönelmek daha mantıklı olur bence.
  • 50 TL Wordpuanı unutmayın.450 TL gelir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

anne telefonu olur mu beyler, ne dersiniz ?
    Kendi anneme vestel e3 aldım şahsen. Memnun şimdilik. En azından garanti vestel.

• 3 gunde telefon bozuldu cin mali bu kadar olur . Konusurken ses cizirti yapiyor dokunmatik bazen basiyor bazen basmiyor kendi kendine basiyo nereden bulastim 😓

• rmzn1987 R kullanıcısına yanıt
    Sitedeki romlari denedim telefon şu an tepki vermiyor. Twrp si bile zor bulunuyor ben bi yerden bulup yükledim ama doğru muydu bilmiyorum. Arayüz dediğim gibi yavaş ikinci el temiz g2 bundan daha iyi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: soylu55

3 gunde telefon bozuldu cin mali bu kadar olur . Konusurken ses cizirti yapiyor dokunmatik bazen basiyor bazen basmiyor kendi kendine basiyo nereden bulastim 😓
    zaten çoğu marka çinde üretiliyor.çin telefonu bozulur diye birşey yok.bu telefonu almak zaten hata ucuz etin yahnisi.konu sahibi gereksiz bir paylaşımla çoğu kişiyi mağdur etmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soylu55

3 gunde telefon bozuldu cin mali bu kadar olur . Konusurken ses cizirti yapiyor dokunmatik bazen basiyor bazen basmiyor kendi kendine basiyo nereden bulastim 😓
    Bende ayni boyle ultron x1 4.5 diye bir tele bulastim

Benzer sirunlar yasiyorm ozekkiklere kanmmak lazm

Olmuyor

• Telefonun fiyatı nette hala aynı anneme telefon bakıyorum alınırmı bu fiyata arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: börü06

Telefonun fiyatı nette hala aynı anneme telefon bakıyorum alınırmı bu fiyata arkadaşlar
    İlk mesaja pubg'deki performansını ekledim hocam bakabilirsin fikir olması açısından
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.