Şimdi Ara

5300 mü yoksa 6300'lük sistem mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle. Uzun bir aradan sonra tekrar masaüstü toplamaya karar verdim. Bütçe olarak

5300-5500 tl olarak belirlemiştim. Ancak daha sonra eğer bütçemi zorlarsam 6300 tl'lik monitör dahil bir

sistem toplayabileceğimi farkettim. Acaba bu bütçeyle gtx 980ti'li bir sistem toplanabilir mi? Toplanırsa

dengeli bir sistem olur mu? (Ssd'yi sonradan da alabilirim ve 8 gb rami sonradan arttırabilirim). Yoksa 5500

tl'ye daha kaliteli psu'su, kasası olan daha dengeli bir sistem toplamak mı daha mantıklı olur? Bu olasılıklara

göre bir sistem tavsiye ederseniz sevinirim arkadaşlar. :) İşlemci olarak i5 6600k ve ekran kartı olarak da r9

390 düşünüyorum. Diğer parçalar hakkında pek bir bilgim yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesman -- 12 Ocak 2016; 19:43:57 >

• Bu kadar para vereceksen bekle. Sonra üzüldüğünle kalırsın. Yeni ekran kartlarını bekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb__ömer

Bu kadar para vereceksen bekle. Sonra üzüldüğünle kalırsın. Yeni ekran kartlarını bekle.

Hocam haklısınız da, üniversite son sınıfa geçmeme az kaldı. Oynadım oynadım, bekleyecek zaman kalmadı yani. Yukarıda bahsettiğim gibi 2 sistem topladım. Acaba bunlara yapacağınız yorumlar nedir? Neler tavsiye edersiniz. 980ti'li sistemi toplayıp sonradan ram ve ssd takviyesi yapmak mı, yoksa sistemi almışken tam teşekküllü toplamak mı mantıklı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesman -- 12 Ocak 2016; 0:20:17 >

• şu sistemi al 4-5 sene sorunsuz yüksek ayarlarda istediğin oyunu rahat rahat oyna, monitör 21.5 dandik bir şey alma monitör ve ekran kartı oyun için olmazsa olmaz 2 önemli şey.

http://www.novabilgisayar.com/pc.asp

• atesman A kullanıcısına yanıt
    Hocam resimler kirik. Ben sinerjiden monitor dahil ve monitor haric 2 sistem toplayipvatarim birazdan.

•  5300 mü yoksa 6300'lük sistem mi?

Seç beğen al hocam

• 63

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p 60hz monitöre 980ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

1080p 60hz monitöre 980ti

Hocam haklısınız da hem bütçemi daha fazla artıramıyorum hem de monitör için yerim çok büyük değil. Yorumunuzu diğer sistemi tavsiye ediyorsunuz diye algılıyorum.

• Varsa adamın parasına uyan 144hz koy. Ha gidipde 970 e 144hz koyma

• quote:

Orijinalden alıntı: fb__ömer

Varsa adamın parasına uyan 144hz koy. Ha gidipde 970 e 144hz koyma

Ömer Hocam, yukarıda dediğim gibi bütçem taş çatlasa zorlayarak 6300. Sizin topladığınız sistemlerden biri hariç diğerleri aşıyor biraz beni
    Resimler kırık demişsiniz. Tekrar koyayım. Acaba şu iki sistemden hangisini toplamak size göre daha mantıklı ve değiştirilmesi gereken bir parça var mıdır sizce? Çünkü yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 2k veya 4k monitörde oyunları oynamam imkansız, çünkü hem yerim dar hem monitöre o kadar para vermeyi düşünmüyorum.

• Sisteme son şeklini verdim arkadaşlar. Bir aksilik çıkmazsa 16'sı gibi sipariş vereceğim. Gözünüze çarpan bir nokta var mı? Değerlendirmelere açığım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.