Şimdi Ara

5300 Xpress Music vs Rokr E2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangi telefonu tercih etmeliyim?Neden?

• sen kullandığın istediğin özellikleri yazarsan daha iyi olur
    kamera diyosan e2 5300 dan daha iyi
    müzik diyosan 5300 bence daha kullanışlı

ben olsam e2 alırdım çünkü hem kamera flaşı var hemde jocktik var kullanması daha keyifli oluyo
  • 5300 daha iyi olur diye düsünüyorum nokıa en azından
  • up
  • kesinlikle e2 derim çünkü kasası sağlam internette okuduğuma göre pek sağlam bir telefon değilmiş müzik olarakda herhalde e2 öne çıkıyor
  • 5300 tavsiye ederim daha kaliteli ve kullnaışlı olduğunu düşünüyorum...
  • 5300 nokia hiç değilse
  • kesinlikle 5300 derim
  • SEN EĞER ROKR E2 İLE 5300 I AYNI TERAZİYE KOYUYOSAN BIRAK SEN TELEFON ALMA. ROKR E2 Mİ N95 Mİ DESEN BİLE ROKR E2 Yİ SEÇERİM. BİR KERE İÇİNDE LİNUX VAR. İYİ BİR KULLANICININ ELİNDE NİNTENDO KONSOLU BİLE YÜKLENEBİLEN BİR ALET. BEN NİNTENDO KONSOLU ATERİ KONSOLU ZART ZURT HEPSİNİ YÜKLEDİM. 5300 Bİ KERE DANDİK. ROKR E2 N73 AYARINDA TELEFON. 5300 DİYENLERDE KESİNLİKLE HAYATLARINDA BİR KERE OLSUN ROKR E2 KULLANMIŞLARMI DİYE SORUYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: freezehiper

SEN EĞER ROKR E2 İLE 5300 I AYNI TERAZİYE KOYUYOSAN BIRAK SEN TELEFON ALMA. ROKR E2 Mİ N95 Mİ DESEN BİLE ROKR E2 Yİ SEÇERİM. BİR KERE İÇİNDE LİNUX VAR. İYİ BİR KULLANICININ ELİNDE NİNTENDO KONSOLU BİLE YÜKLENEBİLEN BİR ALET. BEN NİNTENDO KONSOLU ATERİ KONSOLU ZART ZURT HEPSİNİ YÜKLEDİM. 5300 Bİ KERE DANDİK. ROKR E2 N73 AYARINDA TELEFON. 5300 DİYENLERDE KESİNLİKLE HAYATLARINDA BİR KERE OLSUN ROKR E2 KULLANMIŞLARMI DİYE SORUYORUM

belli ki motorola fanatiğisin ben rokr e2 kullanmadım ama kesinlikle rokr e2 derimama sen biraz abartmışsın olayı rokr e2 yi n95 le karşılaştırmaya çalışmışsın

• yani şu konuda bile abuk subuk kavga edecek bişeler buluyrukya anlamayrım hakkaten ben e2 kullanmadım 5300 ise kullandım ne aradığınıza bağlı dediği gibi linuz var e2 de haliyle karşılayacağı ihtiyaçlar bakımından bambaşka bi kategoriye giriyor ama söylendiği gibide n95 ile kıyaslamak ne olur söyleyemem ama n95 in kasasıyla kıyaslarım isterse motorolanın en kral telefonu gelsin. tek kral motorola e398 varmı üstüne hey yavrum benim bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahanli61 -- 15 Mayıs 2009; 20:33:50 >
  • taa geçen yılın konusunu hortlatınca ne geçti elinize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.