Bildirim
5310 Güncelleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yukarı
edit:yukarı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobody -- 22 Temmuz 2008; 13:53:18 > -
yukarı lütfen arkadaşlar yardımcı olun -
arkadaş , dediğin nokia 5310 ise bende war. şimdi sorularına cevap veriyorum ,
1- yararı yanında micro sd 2 gb olması, normal telefonun yanında hemen müziklere ulaşabilmek için tuşları olması,
2- telefon dili türkçe, içerdende ayarlayabilirsin.
3- zarar gelirmi dediğin hoparlöründen az ses çıkıyor sdece, ekran çizilebilir okadar
4- bu soruyu annamadım.. nasıl yapabilirmiyim derken? -
ayrıca telefon çok hafif, ve ince. 2 megapiksel kamerası war çok iyi fotoğraf çekiyor. ama kamerayı güzel çekmiyor. ve nokia 5700 daki videoları desteklemiyor. arkadaşlarımda o war denedik olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 23 Temmuz 2008; 14:27:32 > -
soru yla cevabın mükemmel uyumu
sorular:
güncellemenin
1. yararı varmıdır
2. telefon dili yine Türkçe'mi
3. herhangi bir zarar gelirmi
4. nasıl yapabilirim
cevaplar
- yararı yanında micro sd 2 gb olması, normal telefonun yanında hemen müziklere ulaşabilmek için tuşları olması,
2- telefon dili türkçe, içerdende ayarlayabilirsin.
3- zarar gelirmi dediğin hoparlöründen az ses çıkıyor sdece, ekran çizilebilir okadar
4- bu soruyu annamadım.. nasıl yapabilirmiyim derken?
ben yardımcı olayım..
1.yararı var..videoda donuyordu artık donmuyor..hoparlör sesi artıyor
2.evet yine türkçe
3.gelebilir kurallara uy..
4.nokia.com.tr site seni yönlendirir zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 23 Temmuz 2008; 15:54:20 >
-
Yararı tabiki varEvet Türkçe olur yineArkadaşın dediği gibiwww.nokia.com.tr 'den komutları öğrenirsin -
sağolun arkadaşlar yapıyorum inşallah bir şey olmaz -
walla 5610 u yaptım pok oldu tel anlmadım ekolayzerı yukseltıom patlıcakmıs gıbı ses cıkıo kamera parlaklıgı cok karanlık yukseltıorum kamerayı kapadıktan sonra tekrar gırdıgımde gene karanlık gene uras dur serwıse werıcem :( -
sorun nedir arkadaşlar lütfen yardımcı olun -
quote:
Orjinalden alıntı: nobody
sorun nedir arkadaşlar lütfen yardımcı olun
şu anda hizmet veremiyormuş daha sonra tekrar deneyin . -
arkadaşlar benim saçma bi 5310'um war usb takıom okumuyo sürümü 3.60 ben bunu nsl güncellerim lütfen arkadaşlar yardımlarınızı acilen bekliom -
arkadaşlar ne kadar hızlı olursanız o kadar iiiii yoksa ben bu telefonu kıracam -
arkadaşlar benim 5310 çin malı yinede güncelleyebilirmiz çok acil vewaba ihtiyacım war -
çak acil cevaba ihtiyacım war lütfen yardım bekliorum sizden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X