Şimdi Ara

532 musteri hizmetlerinden numara degistirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecenlerde turkcell hazirkart aldim onume 10 tane numara verdiler hicbiri bir halta benzemiyordu birbiriyle alakasiz sacma sapan karman corman numaralar vardi mecburen almak zorunda kalmistim lazim.oldugu icin. bugun 532 yi aradim.numara degistirmek istiyorum.dedim makine iki numara oneriyor sec diyor fakat begenmeyip kapatinca her seferinde bir alternatif daha veriyor. ben dogum tarihimin son uc rakamiyla baslayan (zaten genelde boyle.oneriyor) sonu da guzel biten bisey alabildim bu sekilde xyxy degil tabii ki ama cok karman corman da olmayan bisey alabilirsiniz belki. numarasindan memnun olmayan cok kotu olan degistirmek isteyen sansini denesin derim idare eder numaralar oneriyor sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 24 Mayıs 2016; 8:39:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayilerde çok güzel numalar oluyor
    Diğer bayilere de bakabilirdin,
    Neyse değişmişsin zaten.
    No değiştirme ücreti ne kadar kesti?

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Bayilerde çok güzel numalar oluyor
    Diğer bayilere de bakabilirdin,
    Neyse değişmişsin zaten.
    No değiştirme ücreti ne kadar kesti?

aramak istemedim hocam acil lazimdi ilk.bayiden almis oldum islem ucreti 20 kusur tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 24 Mayıs 2016; 8:41:03 >
  • Numara degistirme ucreti 22tl arkadaslar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xtreme4495 X kullanıcısına yanıt
    Ben internetten almıştım 50 TL'ye 532'li hat sonu 4 999'du hoşuma gitmişti Önüne gelen diyor bu nasıl numara
  • geçen sene özel numara için bayiler 100tl istiyorlardı. yani sonu çift biten numaralar: 01 01 gibi..
    herhangi bir numara ile değiştirmek 15tl idi. bu senede az çok bu civarlardadır.
  • Numara değiştirme ücreti 22 TL.

Bayiye gidip numara değiştirmek isterseniz daha fazla seçenek çıkar. (Ortalama 20 tane seçenek çıkıyor) Bayiden rica edip ekrana bakarak seçim yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bayilerde daha fazla numara alternatifi olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

bayilerde daha fazla numara alternatifi olabiliyor.

ben burada bayiye gittim zarf yoktu dedim.numara alacagim.biraz eli.yuzu duzgun olsun sistemde.ne.numara varsa o dediler. monitoru cevirip baktim (yeni hazirkart aliyorum) 10 tane filan no yaziyor ekranda oyle.nolar var ki karman corman duzgun bir tane bile numara yok. sanki ozellikle cok kotuler secilmis gibi o an acil ihtiyacim vardi bi tane aldim normal.zaman olsa almadan cikardim neyse tcell m hizmetlerindeki makinenin onerdigi nolarda ortada 00 basi dogum tarihinin son 3 rakami sonu da basindaki numaranin yer degismisi (benim sectigim simdiki no) ve digerlerinin sonu da bastaki rakamlara.benzerdi. yani ozel olmasada kullanilabilir cinsten onerildi hep.ben cok.onem vermiyorum.oyle.gorgusuz gibi ama cok sacma.karisik zor numara da istemiyorum genelde.bayilerde ekstra para odemeden adam.gibi no.olacagini hatta insan gibi no.ile.degisiklik.yapabileceklerini.bile pek sanmiyorum sistem bile.oneriyor olsa bu timlerin bi ranti vardie ve bi pislik illa ki yapiyorlardir en azindan antalya icin boyle bence o yuzden m hizmetlerini bi deneyin dedim cunku makinede dogum.tarihine benzer ve biraz duzgun no verme egilimi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 26 Mayıs 2016; 22:57:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.