< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
54. MEKANİZE PİYADE TUGAY KOMUTANLIĞI - EDİRNE (17. sayfa)
-
-
Kasim 2019 da acemiliğe giriş yaptığım yer kıyık diye gittim kıyık da kaldım kıyık çıkanlar sevinmesin herkesi oraya almıyorlar 30 acemi alırlarsa alıyorlar aldıkları askerler de ya orda kalıyor ya da aşağı tugay a alıyorlar mesleğinize göre dağıtım alıp farklı il e de gonderebiliyorlar Süloğlu duyduğuma göre fena değil ama Kestanelik karaagac çok kötü problemli yerler acemi de bütün bölükler sıkıntı çekerken bizim yatarak acemilik yaptığımız yerdir tugay karargah a selam olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sh1n1gam1Askerliği 2019 aralık celbinde Süloğlunda yaptım.Merak ettiklerinizi yanıtlarım
- Dostum Ocakta Süloğlundayım. Öncelikle herkes usta birliğin de orada olacak dağıtım olmuyor diyor. Bunun kesinliği nedir? Sürgün yeri deniyor. Sen çok sıkıntıya şahit oldun mu? Eğitimler komutanlar nasıl? Askerliğin nasıl geçti kısaca özetlersen sevinirim.
-
Ocakta Süloğu'na gidecek arkadaşlar birbirimizi bilgilendirelim. Süloğlu hakkında daha çok olumsuz yorumlar görüyorum. Ama eskilerden kalma şeyler de olabilir. Güncel olarak nasıldır Ekim Kasım celbinde olanlardan öğreniriz. Bilgilendirmek isteyen arkadaşlar olursa sevinirim.
-
Dostum bende ocak ayında ordayım
-
Süloğlu artık eskisi gibi sürgün yeri değil.Normal insanlar da geliyor.Ben oradayken son senelerde düzelme var deniyordu.Genelde acemilik de ustalık da orada oluyor.Benim öyleydi.%95 böyle.Giden ise %5 lik kısım. Acemi askerken çorludan ve Edirne merkezden komutanlar gelecek eğer onların işine yarayan bir mesleğiniz varsa veya spesifik bir alanda uzmansanız Süloğlu'ndan bu birliklere alınabilirsiniz.Mesela sushi yapmayı bilen var mı diye sormuşlardı.Bilen varsa çorluya gidecekti.Ama böyle işlere bilmiyorsanız atlamamanızı öneririm çünkü gerçekten yapmayı bilmiyorsanız perişan olabilirsiniz.Sushi yaparım ben diye atlayıp yapamazsan otlardan sushi yapmayı öğretebilirler
-
Kasım celbi 3. grup olarak Aralık ayında ordayım ben de.
Araştırdığımda hiç iyi yorum bulamadım maalesef.
Yakınlarda giden arkadaşlardan iç rahatlatıcı mesajlara açığım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kasım celbi 3. grup olarak Aralık ayında ben de oradayım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhabalar. Benimde 24.12.2020 tarihinde 54.Mknz.piyade tugayı komutan yardımcılığı KARAAĞAÇ yazıyor. Genelde herkes süloğlu ve diğerlerinden bahsediyor Karaağacın olayı nedir bende bilmiyorum bulamadım hiçbir yerde.
Bende oradayım reiss bilgi veren yokk herkes geçmiş olsun diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
24.12.2020 Süloğlundayım devreler kendilerini belli etsinler
-
Bende 24.12.2020 Tarihinde teslim olacaklardanım
İnsta?
-
usame64
quote:
Orijinalden alıntı: pepelek1Rütbelilerin erlere karşı olan tutumu nasıl?
acemiliği bitirdikten sonra android telefon sokma şansımız var mı?
eğitimler yoğun geçiyor mu?
kışlanın durumuna göre sınır nöbetleri ya da devriye oluyor mu? (Süloğlu, Karaağaç, Kestanelik)
kardeşim tsk içinde her zaman asker-komutan arasında mesafe vardır . öyle şu asker hoş sohbet sıcakkanlı biri diye asla öne çıkmaz. sorun çıkarmayın komutanlar da size sorun çıkarmaz
Telefona olayına gelirsek kamerasız eski model bir telefonla gidin letsgo'da 30-50 tlye alın bir şey olmaz. Usta olunca her yer size geçecek rahat rahat sokarsınız . ilk gittiğinde götürürsen el koyarlar öyle bi tarafına saklayarak sokamazsın. Hat aldırmak isteyeceklerdir komutanlar , almayın. baskı kurarlar korkutmak için ceza felan derler . 3-5 kişi alır korkar hemen , anlarsınız zaten :D
onun harici nöbet konusu hudutlarda yoğun olur , tahminen . kestane ve süloglu karaağaç büyük kışlalar ( karagactan emin değilim ) nobetiniz olur mutlaka ama oyle yogun bır sey olup canınızı sıkmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yenijerry -- 22 Ocak 2021; 20:11:16 >
-
54 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KOM.DES.TB. KH. VE KH.BL./KIYIK EDİRNE MERKEZ/EDİRNE
Olarak sınıflandırıldım eğer başka sınıflandırılan varsa haberleşelim.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X