Şimdi Ara

540m Harici monitor performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba i5 2430 5 gb ram 2gb 540m ekran kartı olan packard bell marka laptopum var . Daha geniş ekran da bazı işlemler yapmam gerektiğinden harici bir monitor almayı düşünüyorum daha yüksek çözünürlükte kullanabilmek adına . Acaba 540 m in 1366*768 den daha yüksek çözünürlükteki değerlerde performansın nasıl ? Yarı profesyonel PS , 3Dmax ve başlangıç seviyesinde autocad kullanıcam tabi oyunlar var birde . performans değerlerini sayısal olarak değilde kendi yorum ve değerlendirmelerinizle anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim .

Birde 250 tl civarı Monitor onerirseniz sevinirim 19"-21" arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snpshadow -- 20 Mart 2012; 17:47:43 >

• 1080p de genel 3d performansı vasat, ama ayarlar düşürülerek gayet iyi iş çıkartıyor.1366 ya göre %30-40 civarında performans kaybı söz konusu...
  • Anladım yani yüksek çözünürlükte kaliteden ödün vermek gerekiyor. Isınmasını etkiler mi yani birde ekran kartını yakıp eldeki bulgurdan da olmayalın ? :)

NOT: zaten ısınma sorunu az da olsa var makinanın .
  • Yaptığınız işe bağlı olarak ısınır ama ekran kartını yakacak bir durum olmaz, abartılacak bir durum yok.
  • Anladım teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard ekran ile performans
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.