Şimdi Ara

55 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustiki212

dekorasyon başarılı.. sevdim sade güzel..
    birde kartonpiyerleri duvar renginde arasını boyamışsınız. bilginiz olsun ilerde onları kapatmak çok zahmetli oluyor heleki beyaza... birde evi güzel gösteriyor lakin basık bir havada oluşturuyor..:) güle güle oturun...

Tşk ederim hocam , beğenmiş olmanıza sevindim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekoraonu bende çok beğendim

tv de inputlag ölçümü yaptınızmı hiç pc kullanarak. bende ps4 de kullanmak için almak istiyorum da fps tarzı oynadığımdan inputlag benim için önemli . inputlg testi yaparsanız mükemmel olabilir inceleyen arkadaşlar için de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blancbec -- 3 Şubat 2015; 13:20:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blancbec

dekoraonu bende çok beğendim

tv de inputlag ölçümü yaptınızmı hiç pc kullanarak. bende ps4 de kullanmak için almak istiyorum da fps tarzı oynadığımdan inputlag benim için önemli . inputlg testi yaparsanız mükemmel olabilir inceleyen arkadaşlar için de.

İnput lag en kisa surede olcup sizi buradan bilgilendirirm.
    Dekorasyonuda begendiginize ayrica cok sevindim ..
    dekorasyon konusunda sulalede tekim galiba.herkez cok begendigni hatta dekorasyon konusunda talepleri oldugunda bana danisacaklarini belirtiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dekarasyon bölümünde zaman geçirmelisiniz bencede :)

input lag içinde şimdiden teşekkür ederim. Oyun oynayan birinin beğenmiş olması tv yi zaten iyiye işaret ama bide sayısal görsek çok iyi olur :)

ben zaten 55 ve 42 olanlarını canlıcanlı arkadaşımın evinde görüp çok beğenmiştim tv yi. Sizde güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.