Şimdi Ara

55 bin tl ye peugeot 308 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Donanima kanmayin hocam bizdede 2011 model dizel otomatik var sanzumani sorunlu vites geçişleri rezalet bir keresinde sollama yaparken vites atmadi benimaracta dusunun artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhsuz-adam

Donanima kanmayin hocam bizdede 2011 model dizel otomatik var sanzumani sorunlu vites geçişleri rezalet bir keresinde sollama yaparken vites atmadi benimaracta dusunun artik

Ben test sürüşüne çıktım aama bi sıkıntı göremedim. Bazıları kullanaılabilri diyo bazılarıda sizin gibi aman aman uzak durun diyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovaTHOR

quote:

Orijinalden alıntı: ruhsuz-adam

Donanima kanmayin hocam bizdede 2011 model dizel otomatik var sanzumani sorunlu vites geçişleri rezalet bir keresinde sollama yaparken vites atmadi benimaracta dusunun artik

Ben test sürüşüne çıktım aama bi sıkıntı göremedim. Bazıları kullanaılabilri diyo bazılarıda sizin gibi aman aman uzak durun diyor...

Hocam size şöyle anlatayım hani ilk araba kullanmaya başladığınızda arabanın debriaj gaz olayını tam çözmeden vites attırırken araba biranda ileri geri yapar ya vites atmaları öyle ondan sonra yokuşta çıkarken arabayı bağırtıyor da bağırtıyor zor vites atıyor düşünün yani . Üstelik servise götürdük onlarda bir çare bulamadı

• Pejoya hep uzak olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 2 Eylül 2013; 19:56:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu donanıma bu arac alınır.En az 5 yıl keyıfle bınılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

Bu donanıma bu arac alınır.En az 5 yıl keyıfle bınılır.

54500 için evet alınır 5 yıl güzel güzel binilir, fakat ben bi kaç bayii aradım 60000k dan aşşagı açmıyorlar ağızlarını.. O zamanda bir cazibesi kalmıyor.. Arkadaş nasıl aldı o fiyata anlamadım gitti...
  • direksiyon arkasından vites kumandası varsa neden olmasın,

otomatikleştirilmiş şanzumana mudahale ederek sürüşten keyif alınır,

sol ayak yine free takılır, CC vardır herhalde ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.