Şimdi Ara

55' tv tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung un 55h7000 modelini araştırıyorum ve aşşağıdaki sitede uygun bir fiyata buldum . Arayıp ürünün türkiye garantili olup olmadığının ve teşhir ürünü olup olmadığının teğidini de aldım ancak yinede siteyi ilk defa duyduğumdan güvenip güvenmemekte kararsızım . Sizin düşünceleriniz nelerdir ?

(http://www.bizdehesapli.com/samsung-ue-55h7000-led-tv-55inc-139cm-full-hd-800hz-4xhdmi-usb-smart-3d-dvb-s-wifi-urun-55H7000?ref=akakce&source=mobil&v=1.79 )

Bu tv hakkında ne düşünüyorsunuz ve yerine tavsiye edebileceğiniz 55" tv varmı .

Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 55h7000 o segmentteki en iyi tv.200hz in yanısıra alt yazı ayarı ve tüm film uzantılarını okuma açısından da diğerlerinde çok üstün.Yalnız verdiğin sitede 4000 tl den fazla aşağıdaki linkleri incele istersen.4000 verdikten sonra teknosanın çok güzel kampanyaları vardı ses sistemi + 400 tl çek gibi.belki yeniden yaparlar kısa sürede

http://www.beyazesyam.com/Samsung-UE-55H7000-3D-SMART-LED-Televizyon_159844.html?ref=akakce&v=1.36.5#0

http://www.exa.com.tr/samsung/lcd_tv/samsung_55h7000-351-22992.html

• Sabah 3250 idi fiyatı sanırım güncellemeyi unutmuşlar . Arayarak hatırlatmış olduk :)

Beyazesyam.com tv nin stokta kalmadığını belirtti .

Sanırım biraz takipte kalıp fiyatların düşmesini bekliycem .

• bende uzun zamandır araştırıyordum. teknosada seri sonu ile 4999tl ye düşen lg 55la970v vardı cumartesi gittiğimde 3500 tl ye düşmüştü mağazadaki televizyonda temizdi hemen aldım. dün geldi televizyon kuruldu. şuana kadar memnunum tek kötü yanı magic remote ile kanal listesini açmanın bir yolu yok o yüzden ekstra normal bir kumanda almak gerekiyormuş. onun dışında gerçekten güzel televizyona benziyor. tavsiye ederim o kadar para vermişken 4k olan bir tv almanı tavsiye ederim.
  • 4k televizyonların farkı nedir hiç bilmiyorum ama 55la970v modeli internette hiç bir yerde stokta görünmüyor .

• 4 kat daha fazla çözünürlükmüş sanırım . Cezbedici :) gidip incelemek gerek .

Peki aklıma takılan bi nokta la serilerinin lb serilerine göre eksileri , artıları nelerdir ve la serilerini sıfır kutusunda bulma şansım nedir ,??

• vivalavita V kullanıcısına yanıt
    LA serileri 2013 LB 2014.970 kapalı kutu açılmamış bulma ihtimalin neredeyse sıfıra yakın.teşhir bulabilirsin.LA965 4000tl - LA970 5000tl civarı.Arasında tabi fark var ama 1000 tl değecek kadar değil.5000 tl gözden çıkardıysa smmy 55HU6900 modelini de incelemeni tavsiye ederim.

Teknosada 50" 4000 tl + 200tl çek 50" LİNKİ
    55" 5000 tl. + 250tl çek 55" LİNKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onursekerci -- 14 Ağustos 2014; 12:40:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65" TV Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    55 inc TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65' TV tavsiyesi arkadaşlar
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok 4000 tl i gözden çıkarabilmiş değilim (:

Max 3200 tl e içime sinecek bir tv almak istiyorum ve işin içine ne kadar inersen o kadar zorlaşıyo . Halen kafamda net bir model belirmedi

• 4K istiyorsan altta Teknosanın teşhir ürünlerinin bulunduğu mağazaların listesini attım.3,500 a 4K alabilirsin.Limitini biraz arttırman lazım.

MAĞAZALAR

ISTANBUL TEPE NAUTILUS EXXTRA
    ISTANBUL NISANTASI CITYS
    ISTANBUL SISLI CEVAHIR EXXTRA
    ISTANBUL LEVENT METROCITY EXTRA
    ISTANBUL BAHÇELIEVLER ÖMÜR EXTRA
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivalavita

4 kat daha fazla çözünürlükmüş sanırım . Cezbedici :) gidip incelemek gerek .

Peki aklıma takılan bi nokta la serilerinin lb serilerine göre eksileri , artıları nelerdir ve la serilerini sıfır kutusunda bulma şansım nedir ,??

La970 in lb 4k lara göre avantajları
    -En önemlisi nanoled olması ekranın her tarafına yayılmış şekilde ledler var lb serisinde ise kenarlara yayılmış durumda var bu da siyah renklerin daha iyi olmasını sağlıyor
    -Ses sistemi la da dahili 4+1 gücünde ses sistemi var lblerin bazılarında yok. Sesi yeterli olmuyor bu şekilde yanında ses sistemine ihtiyaç duyuyorsun ortalama 500 tl daha ekstra masraf
    -La970 3500 tl diğeri 5000 tl
    Dezavantajları
    -la da webos yok lb serisi Smart anlamında daha akıcı ve basit bir arayüze sahip la biraz daha yavaş lb serisine göre
    -la serisini kapalı kutu bulma şansın çok ama çok az
    Eğer her şeyi tv den yapıcam pc ile işim kalmasın diyorsan lb serisi al ama hdmi yoğun kullanıcam, daha iyi ses sistemi, daha ucuz olsun diyorsan la serisi tavsiye ederim
    Teşhir olduğu için gidip iyi bir inceleme yapmadan alma bir kaç mağaza gez falan en içine sineni al

• Giriş seviyesi 4k ları alamyın arkadaşlar.. Hz renk svalası panel kalitesi inputlag, siyah çözünürlükleri çok kötü..
    Teknoloji mğzalarındaki görüntülere aldanmayın..
    2500 ile 5000 tv arasındaki farkı anlayamıyorsun o görüntüler özel cilalanmış görüntüler özellikle samsung ve lg çok aldatıcı... Eve gelince o görüntüleri hiç bir fırmatta alamazsınız, sonra yanında karşılaştırıcak iyi tv olmadığından süper tv m var kafası devam eder :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.