Televizyonu annem kullanacak, kendisi İskenderun'da oturuyor. 3.5-4 metreden izleyecek. 3D zorunlu değil, kullanımı mümkün olduğunca basit olan, kendisini üzmeyecek bir TV arıyoruz. Bütçe max 5000 TL. Biraz araştırmayla Samsung 55JS7200(düz galiba) ve 55JU7500(kavisli) fena değil gibi geldi ama tavsiyelerinize ihtiyacım var. İskenderun'da Vatan Bilgisayar'dan veya Samsung'un kendi mağazasından alabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.
55js7200 2 ay kullandım. Geçen hafta tvnin köşesinde 'akma' denen leke nedeniyle iade ettim. Görüntü kalitesi iyi ama üründe dikey bulutlanma ve ışık sızması da vardı ama bunlar değişim/iade kapsamına girmiyorMuş. Neyseki lekesi vardı da iade ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
drnsdemirD
kullanıcısına yanıt
Akma kokma sızma bulut sorunu olmayan ana markalarda en sorunsuz philips arkadaşlar. Ben aldım diye değil, 1,5 yıllık araştırmalar gözlemler yorumlar forumlar sonucu edindiğim izlenim bu.
quote:
Orijinalden alıntı: drnsdemir
55js7200 2 ay kullandım. Geçen hafta tvnin köşesinde 'akma' denen leke nedeniyle iade ettim. Görüntü kalitesi iyi ama üründe dikey bulutlanma ve ışık sızması da vardı ama bunlar değişim/iade kapsamına girmiyorMuş. Neyseki lekesi vardı da iade ettim.
Cevap için teşekkürler, yerine ne aldınız?
quote:
Orijinalden alıntı: ramço07
Akma kokma sızma bulut sorunu olmayan ana markalarda en sorunsuz philips arkadaşlar. Ben aldım diye değil, 1,5 yıllık araştırmalar gözlemler yorumlar forumlar sonucu edindiğim izlenim bu.
Bana da Samsung'dan şaşma demişlerdi. Philips'in hangi modelini aldınız?
omerozgurO
kullanıcısına yanıt
Henüz ben de araştırma aşamasındayım. 55' sorunsuz bir tv bulabilirsem alacağım.
omerozgurO
kullanıcısına yanıt
drnsdemirD
kullanıcısına yanıt
Marka düşmanlığım yada fanlığım yoktur. Vestel, sony, samsung, lg, philipsin çeşitli modellerini 1 yıldan fazla takip ettim, okudum gezdim sordum vs. Burada dallas'ında herkese ju7000 tavsiye etmesi nedeniyle vardır bir bildiği diye bazı çekincelerim olsada büyük oranda ikna olmuştum. Ama aynı gün iki farklı mağazada samsung iki tv de mağazada teşhirde olduğu halde yanlardın ışık sızmasını görünce birden soğudum. O zamana kadar buralarda çokça ölü piksel banding bulutlanma ışık sızması şikayetleri okuyordum ama insan gözüyle görünce başka etki yapıyormuş. O günden sonra biraz daha gezdim dolaştım ve philips 55pus7101 de karar kıldım. konuyla ilgili aşağıda ki sayfada geniş değerlendirmelerim ve diğer arkadaşların katkıları var. Fikir edinmezin için faydalı olabilir. http://forum.donanimhaber.com/m_117293901/tm.htm