Bildirim
550-600 TL telefon önerisi ! (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: berkem01
quote:
Orijinalden alıntı: bazen13
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sogukyemek
quote:
quote:
quote:
quote:
zenfone 5 ve Moto g arasında kaldım ama discoveryde dustugum hataya tekrar düşmek istemiyorum. sırf teknik özelliği (2gb RAM) var diye pek bilinmeyen bir telefonu bir daha almak istemiyorum ama yinede kararsizim valla.
Lg l70 al dedik. O fiyata bilindik markalardan alacagin en iyi tel bu. T50, zenfone 5, motorola gibi telefonlardan alacagin teknik destek seni discovery den daha pisman eder.
LG l70 in nesini alayimki abicim.gpu yok cpu yok çift tıklama koymuşlar satıyorlar.özellikleri çok düşük yani
600 Tl diyorsun, istedigin ozellikleri sayiyorsun. 4.4.2 oldugundan sorunsuzdur telefon kasma konusunda. Asus al, 700 tl. Servisini biliyor musun, kac gunde gelecegini biliyor musun. Valla bi garip milletiz. O fiyata yine alacagin tel gm discovery olur..
niye kiziyosun anlamadım.almak istemiyorum onu yanı ne yapabilirimki.zaten servisle pek ışım olmuyor.hani bilsem beni mutlu edicek hemen alırım ama biliyorum ben nasıl bir tel cikacagini
Arkadaş atıp tutuyor, Moto G nin özelliklerinin yarısı yok L70 de.
Herşey özellik olsaydı, zamanında aldığımız Atrix'ler ile servis yollarını 1-2 ay gözlemezdik.. Ben marka ve servisten yanayım.. Atrix ile giden paralarımızı biz biliriz..
Asusda Motorola da gayet iyi,uç cihazda yanyana kullandım,L70 oyunlarda vasat,ama Moto G takir takir açıyor
Ben kötü demiyorum, bana kalırsa T50 hepsinden de iyi.. T50 bildiğim kadarı ile KVK.. Asus belirsiz, Motorola, zaten facia..
Türkiye şartlarında garanti her zaman önemlidir.. Discovery alanların hiçbirinin özelliklerinden şikayeti yok, ama hepsinin ortak bir sıkıntısı var, SERVİS..
T50 mi iyi,hayatımda o kadar saçma yazılım görmedim. Kasmadan var.Zenfone 4 aldik, yengeye Kvk garantili, Moto G gide Kvk alabilirsin.
T50 root atılarak taş gibi telefon oluyor :) Kamera önemli mesela benim için, moto g elenir, ekran büyüklüğü ve şıklıkta..
Android demek zaten root demek, özgürlük demek :)
Hayırlısı olsun :)
Root garantili götürür, derinden beri garanti diye konuşuyordu lnuz?
Stock rom'a dönersen sıkıntı kalmaz, serviste zinhar anlayamaz :) İşin püf noktalarını bilmek gerek, hoş ben iphone aldım, android den uzak kaldım, lakin android'in özgürlüklerini özlemiyor değil insan..
Sen Ben anlıyorum ana anlamayan adam napsin kardeşim,neyse hayırlı geceler sana
Anlamayan insanlar için, ufak detaylar sorun yaratmaz, servis servis servis deyip, iyi geceler diliyorum :)
Motorola alacaklar Atrix konusuna bi bakıversin,
Eyvallah.
-
Bence şuan en iyi alınacak telefon Turkcell T50 700TL Fiyatı var. Arkasındanda 888TL ye GM Discovery2 geliyor Bu yılın f/p ürünleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X