Şimdi Ara

550-650 TL CİVARI TELEFON TAVSİYESİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonlardan anlamadığım için ne istediğimide iyi yazamıyorum ama kaba taslak yazmaya çalışıcam.

dokunmatik ekran olmasını istiyorum ama dokunmatiğin tepkisi iyi olmalı

müzik dinlemeyi severim , ses bakımından beni tatmin etmekten daha fazlasını vermeli

android olaylarını çok fazla bilmiyorum.hatta hiç bilmiyorum desemde yalan olmaz :) ama güzel ve ücretsizse , ücretliyse de uygulamaların fiyatı uygunsa android kullanmayıda öğrenirim

internete girmeyi , boyut olarak yeterli olmasada yolculukta film izlemeyide düşünüyorum ekranın iyi ve net görüntü vermesi benim açımdan iyi olur.

belirttiğim fiyatlara göre bir telefon varmıdır bilmiyorum.

bu fiyata aynı özellikler olmayabilir veya bu özellikteki telefon belirttiğim fiyatta olmayabilir :)

fikirlerinizi ve bilgilerinizi paylaşıp , yardımcı olursanız sevinirim.

iyi forumlar

• İkinci el garantili bi 3gs ihtiyaçlarını giderir 2saat 15dklık bir film %75 şarj yiyor diğer telefonlarda nasıldır bilmem ben gayet memnunum ayrıca itunesten eğlenceli ücretsiz birsürü uygulama oyun indirebilrisin yanlız bluetooth olmaması snde sorun yaratırsa iPhone almanı tavsiye etmem ama aylık 100mblik bir internet paketi ile iPhone ile çok eğleneli vakit geçire bilrisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gar1diyan

İkinci el garantili bi 3gs ihtiyaçlarını giderir 2saat 15dklık bir film %75 şarj yiyor diğer telefonlarda nasıldır bilmem ben gayet memnunum ayrıca itunesten eğlenceli ücretsiz birsürü uygulama oyun indirebilrisin yanlız bluetooth olmaması snde sorun yaratırsa iPhone almanı tavsiye etmem ama aylık 100mblik bir internet paketi ile iPhone ile çok eğleneli vakit geçire bilrisin

2.el ürün hiç almadım ve almayıda düşünmüyorum.istediğim özellikler iphone de varsa benim işim sakat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DumBIedore

quote:

İkinci el garantili bi 3gs ihtiyaçlarını giderir 2saat 15dklık bir film %75 şarj yiyor diğer telefonlarda nasıldır bilmem ben gayet memnunum ayrıca itunesten eğlenceli ücretsiz birsürü uygulama oyun indirebilrisin yanlız bluetooth olmaması snde sorun yaratırsa iPhone almanı tavsiye etmem ama aylık 100mblik bir internet paketi ile iPhone ile çok eğleneli vakit geçire bilrisin

2.el ürün hiç almadım ve almayıda düşünmüyorum.istediğim özellikler iphone de varsa benim işim sakat :)

neden o şekilde düşünüyorsunzu iPhone a karşı bir sebebi varmı . 0cihaz olarakta galaxyace önerebilrim yakınım kullanıyor gayet yine tüm ihtiyaçlarını karşılıycak bir telefon hem flash player desteğide var

• Sony live with walkman muzik icin iyi secim bence.kullanmadim ama kullanici gorusleri boyle soyluyor.
    Su an kullandigim gio yu size onerebilirim muzik acisindan deneyip gormek lazim bana yetiyor size yetmeyebilir ama dokunmatigi cok iyi denilebilir aninda tepki veriyor tavsiye ediyorum .
  • İdeos x5. Bulamassan Gio veya live with walkman.
  • Nokia 603 al derim. 600 tl ye alınacak tek android telefon galaxy ace dir. Ama nokia 603 aceden daha iyi bir telefon. Ekran parlaklığı 1000 nit. Yani gayet iyi. Ekran boyutu 3.5" film için yeterli değil ama bütçenize en iyi boyut. Müzik olayı sağlam bir kulaklık alırsanız çok memnun kalırsınız. İnternet işide güzel. Symbian belle tema olarak androide benzetilmiş. Uygulamalarını internet indirip kurarsınız. Kamerası 5mp otofokusu yok ama çekimi gayet güzel. Video çekimi hd kalitesinde.
    Kısaca bu fiyata bu telefon alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

neden o şekilde düşünüyorsunzu iPhone a karşı bir sebebi varmı . 0cihaz olarakta galaxyace önerebilrim yakınım kullanıyor gayet yine tüm ihtiyaçlarını karşılıycak bir telefon hem flash player desteğide var

iphone a karşı tek sebebim fiyatı :)) yoksa bende isterim ayfonum olmasını ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgehan.

İdeos x5. Bulamassan Gio veya live with walkman.

ideos x5 in donanımhaberdeki video incelemesini izledim ve gerçekten çok hoşuma gitti.bu telefonu bulmaya çalışıcam.teşekkür ederim
  • nokia ya bulaşma derim bende gio var çok memnunum sana ace veya gio öneririm
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-sam_s5830_white-s5830-galaxy-ace-cep-telefonu-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=52650
  • İdeos x5 0 satılmıyor artık, diye biliyorum.

Nokianın yeni telefonları ve belleleri gayet güzel. Yeni güncelleme gelecek işlemci hızı artacakmış:) Mümkünse nokiaydıı androidlerdi tartışması olmasın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

iphone a karşı tek sebebim fiyatı :)) yoksa bende isterim ayfonum olmasını ^^

pekala fiyatı nedenile iPhone istemiyoruz ama sana şiddetle önereceğim şey nokia dan uzak durmandır hağla symbian işletim sistemi kullanan telefonlar almak akıl kağrı deil ve memnun kalmayacağınada %99.9 garanti veririm %00.1 lık kısımsa telefonu yanlızca alo demek için kullananların olduğu kısımdır. Bu durumda snn tek tercihin android işletim sistemi oluyor ve bu fiyata androidi en iyi sunan telefon bence ya galaxy ace dir yada t20 falandır tecrübe etmedim ama çevremde kullanıcıları var çok ta memnunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.