Şimdi Ara

5500 TL'ye bu donanım? (320i) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence de verme biraderim. Estoril mavi benim için 3 kasada m paketin sembolü. Hem beyaz olacak hem pahalı olacak. Bana hiç mantıklı gelmiyor. O donanımlar olmazsa da olmazınız değil. Diğer türlü bir şirkette müdür olarak çalışan bir adama iş için verilen arabadan pekte farklı olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 130 milyarlık araç alıyorsun ve hala koltukları el ile yatırıyorsun? Saçmalık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış mı anladım bilmiyorum ama 130küsür milyar veriyosunuz ve cc yok mu? 1.2 joy clioda bile var la şaştım kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: metemym

Yanlış mı anladım bilmiyorum ama 130küsür milyar veriyosunuz ve cc yok mu? 1.2 joy clioda bile var la şaştım kaldım

BMW alırken kumpir alır gibi malzeme eklemek zorundasın, yoksa kuru patates oluyor araç.
  • tikileaks T kullanıcısına yanıt
    Valla aynen dediğin gibi hocam ama gözünü seveyim o patatesin :-)

• Arkadaşlar bende sportline plus alıyorum cidden sadece gelişmiş Gösterge ALIm sebebi normal Gösterge bildiğimiz linea göstergesi ve benim eski 320d de manuel di evet çok rahatsız etmiyor ama 130 milyara alınınca bu opsiyon un olmaması ve çok cüzi bir miktara yanında çok daha iyi opsiyonlarla verilmesi bence çok iyi bir Fırsat ben olsam beyaz + o opsiyonlarla alırdım

Not: ben 320i sportline plus mineral gri istedim

• Ben plus paketi beyaz rengi alırdım.mavi renk bir benim hoşuma gitmiyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Benimde o maviye karsi acaip bi hastaligim var. Ama ozellikler iyiymis. Bence verilir. Ama cok zorlanacaksan verme maviyi al bence. Mavinin olmamasida ayrica sacma yalniz

Helal olsun, doyurucu net yorumlar yapmissiniz yine. Bu forum sizi unutmayacak. Teşekkurler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbo_Şevket

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Benimde o maviye karsi acaip bi hastaligim var. Ama ozellikler iyiymis. Bence verilir. Ama cok zorlanacaksan verme maviyi al bence. Mavinin olmamasida ayrica sacma yalniz

Helal olsun, doyurucu net yorumlar yapmissiniz yine. Bu forum sizi unutmayacak. Teşekkurler hocam.

Bu forum asil seni unutmayacak sevket.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.