arkadaşlar naçizhane blgilerimle buradayım.hertürlü soru cvplanır.linuxte olabilir yeni başladım linuxe
öncelikle aldığınız laptopun canavar olduğunu söyleyeyim.özellikle multimedia da okadar çokiş yapıp açıyosunuzki kaç program açık şaşırıyotum ben oyundada iyi
5572zn ya da 5583 den birini alacağım.İkisininde kasası aynı sanırım.Sadece biri CD diğeri C2D arada 200$ fark var.
Kullanıyorsanız bir değerlendirme yaparmısınız? Vista kurduysan performansı nasıl? Bir de üç beş tane fotoğraf ekleyebilirsen tadından yenmez valla :)
arkadaşım özelliklerini yazmamışsın da hatırladığıma göre ekran kartı intel nasıl oyun performansı iyi oluyor
arkadaşlar bende 5570z modeli var fakat ses sistemi çok kötü çok düşük ses geliyor ne yapabiliriz
bende vista kurulu xp suruculeri bulabilirmiyiz ???
arkadaşım bende de vista kurulu. XP driverlarını "support.acer-euro.com/drivers/downloads.html" adresinden bulabilirsin.
arkadaşlar 2 gün önce 5572ZWXMI model notebook'umu aldım fiyat 599$+KDV=900YTL. Daha önce IBM kullanıyordum ve arıyacağımı düşünüyordum. Fakat bu notebook çok hoş. Aldığım gibi eve geldim ve çalıştırdım. Forumda acerın wireless'ı çok güçlü olduğunu birçok kişiden duymuştum. Ama bende wireless sinyali çok düşüktü. Bu arada vista home basic kurulu geldi. modemin dibinde olduğum halde sinyal en fazla 2 çeltik çekioyrdu.
Sorunun çözümü: Windows update yeni wireless sürücüleri buldu ve yükledikten sonra sorun çözüldü...bilgilerinize
şimdi benim sorunum...dvd film izlediğimde görüntünün çok hareketli sahnelerinde ekranın ortasından biraz üzerinden boydan bboya yatay kırılma yapıyor...yardım lütfen
arkadaşlar merhaba,acer 5572 modelini almayı düşünüyorum, içinizde kullanan arkdaş var mı, yorumlarınızı bekliyorum, oyunlar da nasıl, herhangi bir hatası veya olumsuzluğu var mı? cevaplarsanız sevinirim teşekkürler...
5572 nasıl diye sordum cevap gelmedi, araştırmalarıma göre ürün çok iyi ,ben aldım şimdi kargoda , burası ölmüş ya, canlanın beyler yazın bişeyler......
arkadaşlar bende acer kullanıcısıyım ses sistemi berbat nasıl attırabiliriz.program var mı?.video da daha da düşüyor
klavyesi hosuma gitmedi
ses cok az cıkıyor
tocuhpad sureklı takılıyor
Benimde listemde de var bu cihaz .Kullananların yorumları nelerdir.? ayrıca istanbulda kurcalayarak alabilieceğimiz neresi var.bimeks ,teknosa, vatan ?
Bugün aldım 4-5 saattir kullanıyorum ve beklediğimden çok daha iyi, şık, fiyatına göre de performanslı... Tavsiye ederim.
banaa yardım edinnnnnn benim chazın dokunmatik maosu çalısmıooooooooooo ne yapabilirim
kardeş sonic hoparlör olduğu içindir srs yaz google a oprogramı kullan yada harici hoparlör.srs lab.sın program sorununu çözer
şunları söyliyim 1 kasa görüntü aynı ama yanyana koyunca 5570 daha küçük ve kibar.400 gr daha hafif 2 c2duo 5583 modeli eğer 2 ghz ve üstü deilse 200 dolar artı vermeye gerek yok ama 3bi arkadaş ekran kartı diyodu şayet nvidia veya ati paylaşımlıda olsa varsa ekran kartı oyunda oynuyosan çok son oyunlar özellikle ozaman öbürüne yönelmen iyi olur.
genelde bimekste çok ucuz oluyo
mouse için sadece windows olması yeterli eğer çalışmıyosa bozuktur servise göndermelisin