Şimdi Ara

56+5 Glavie +6 Yapmak İstiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5 gün geçsin +6 ya bas 5 gün de deli gibi kas
  • yanabilir.ben şansla tek denemeyle +5 yapmıştım.Patlarsa diye korkuyorum
  • çok ii yapmışsın 64 e gelince bu silahı satar 64 lvl glavie n aynısını alabilirsin hotanda çok ucuz lv 64 +3 ler
  • Kardes sılah cok gusel ama alttakı kırmızı yazı yanı max durr oldugundan o sılahı yere at
  • Sonuş patladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HARPOON

Sonuş patladı.

Geçmiş olsun...Ama sen kaşındın ^_^
  • Abicim zaten silah zamanında iyi bir hasar görmüş...

Kaldı ki millet +5 i bırak ... +3 ü zor buluyor.... Sen +6 yapmaya çalışıyorsun...
  • o silah yanmamış ki sadece durability max görmüş daha fazla master basamazsın anlamına gelir o kadar bence biraz ii bakıp öle yazın
  • quote:

Orjinalden alıntı: dad_

bol keseden atıyorsunuz , nasıl oynuyorsunuz siz bu oyunu anlamam açında biraz ingilizce öğrenin , bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp , 36% azalmış dayanıklılık siz tutturmuşsunuz 0 oldumu at gitsin vs

kardeşim sana sonuna kadar katılıyorum.Kırmızıyı gördülermi at gitsin diolar.Çocuu silahından mı etmye çalışıyolar anlamadım....

• quote:

Orjinalden alıntı: ::::..Creative..::::

quote:

Orjinalden alıntı: dad_

bol keseden atıyorsunuz , nasıl oynuyorsunuz siz bu oyunu anlamam açında biraz ingilizce öğrenin , bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp , 36% azalmış dayanıklılık siz tutturmuşsunuz 0 oldumu at gitsin vs

kardeşim sana sonuna kadar katılıyorum.Kırmızıyı gördülermi at gitsin diolar.Çocuu silahından mı etmye çalışıyolar anlamadım....

bncede yanlış bilgilendiriosunuzzzzz

• server hangisi eski setlerini bana satsana 6d altlık ve aşagısı olabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.