yanabilir.ben şansla tek denemeyle +5 yapmıştım.Patlarsa diye korkuyorum
çok ii yapmışsın 64 e gelince bu silahı satar 64 lvl glavie n aynısını alabilirsin hotanda çok ucuz lv 64 +3 ler
Kardes sılah cok gusel ama alttakı kırmızı yazı yanı max durr oldugundan o sılahı yere at
Sonuş patladı.
quote:
Orjinalden alıntı: HARPOON
Sonuş patladı.
Geçmiş olsun...Ama sen kaşındın ^_^
Abicim zaten silah zamanında iyi bir hasar görmüş...
Kaldı ki millet +5 i bırak ... +3 ü zor buluyor.... Sen +6 yapmaya çalışıyorsun...
o silah yanmamış ki sadece durability max görmüş daha fazla master basamazsın anlamına gelir o kadar bence biraz ii bakıp öle yazın
quote:
Orjinalden alıntı: dad_
bol keseden atıyorsunuz , nasıl oynuyorsunuz siz bu oyunu anlamam açında biraz ingilizce öğrenin , bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp , 36% azalmış dayanıklılık siz tutturmuşsunuz 0 oldumu at gitsin vs
kardeşim sana sonuna kadar katılıyorum.Kırmızıyı gördülermi at gitsin diolar.Çocuu silahından mı etmye çalışıyolar anlamadım....
quote:
Orjinalden alıntı: ::::..Creative..::::
quote:
Orjinalden alıntı: dad_
bol keseden atıyorsunuz , nasıl oynuyorsunuz siz bu oyunu anlamam açında biraz ingilizce öğrenin , bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp , 36% azalmış dayanıklılık siz tutturmuşsunuz 0 oldumu at gitsin vs
kardeşim sana sonuna kadar katılıyorum.Kırmızıyı gördülermi at gitsin diolar.Çocuu silahından mı etmye çalışıyolar anlamadım....
bncede yanlış bilgilendiriosunuzzzzz
server hangisi eski setlerini bana satsana 6d altlık ve aşagısı olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme