Şimdi Ara

### 56 KUTUSU/ GREEN CHEST ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birazdan görevi yapıp kutuyu alıcam sizce satayım mı kırdırayım mı satayım mı tereddüt ediyorum yardım ederseniz sevinirim mesela kime şu ana kadar neler çıktı düzgün item düşme ihtimali vs. yardım edin PLS!!..

• kırdır.... ama pike harpoon fln cıkarsa üzlme dol, dv, enion bow da cıkablir unutma yani sans isi
  • hangi server?
  • Beyler giga düşermi kutudan?
  • Valla benim bu konuda bir zaafım varBöyle kırdılınca item çıkan şeyleri hep kırdırırım.Ama seni bilmem.Yorumda yapmayayım kötü bir şey çıkarsa bana kızma
  • kırdırayım diye düşünüyorum şu an en fazla kaybım ne olabili ki ama güzel bi item çıkarsa da deli kar yapabilirim kırdırınca buraya yazıcam ne çıktıgını saolun

• Kırdırırsan ne çıktığını söyle bare merak da kalmayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kırdırma ..

Çünkü kötü bişe düşerse şöle düşünürsün: Ah keşke satsaydım.500 m'den.Şimdi elimde priest Bone crasher war .

Eger ii bişe cıkarsa ki cıkma ihtimali chok düşük:Lan ii ki satmamışım baqh Dol /enion/DV cıktı..

Kırdırma sat al parasını ticaret yap.Ama ben kısa yoldan zengin olmak istiyorum ii bişe cıakrsa falan dersen kırdır.
  • Kirdir..(merak ettim)

• GLAVE ÇIKTI!!.. offfff keşke kırdırmasaydım:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsYcHoMaNiAc -- 26 Ocak 2007; 15:30:30 >

• bnm çarların birisi glave birisi dol birisi priest chitin çıkmıştı
  • doStum bende yeşil kutuyu bilmeden kırdım
    bana Warrıor a ait bi Kılıc çıktı +0 Hungok Sword.
    Gittim pazara koydum 320 m 1 sn pazarda kalmadım baktım almıslar
    bi warıora sordum kardeş hungok sword 320m dan giti dedim
    + kaç dedi +0 dedim
    bana dediği lafa bak bana satsaydın 900m verırdım +0 bulunmuomus.
  • sana en azından glave çıktı arkdaşa crimson kafalık çıktı
  • cristal bot çıtı bn bişi demiyoru artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselSilence

Kırdırma ..

Çünkü kötü bişe düşerse şöle düşünürsün: Ah keşke satsaydım.500 m'den.Şimdi elimde priest Bone crasher war .

Eger ii bişe cıkarsa ki cıkma ihtimali chok düşük:Lan ii ki satmamışım baqh Dol /enion/DV cıktı..

Kırdırma sat al parasını ticaret yap.Ama ben kısa yoldan zengin olmak istiyorum ii bişe cıakrsa falan dersen kırdır.

Aynen banda Priest Bone Crasher çıkmıştı

• baran Şansına y....m laa :D
    Priest itemlerinden Nefret ederim
    düZ priest impack hariç :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.